Nyt personale til nogle ministerier og institutioner: 10 tusind til politiet

Nyansættelse af personale til nogle ministerier og institutioner
Nyt personale til nogle ministerier og institutioner 10 tusind til politiet

10 tusind 24 nye stillinger blev åbnet for nogle ministerier og institutioner. 10 tusind 4 af de stillinger, der blev åbnet med præsidentdekretet, blev tildelt Generaldirektoratet for Sikkerhed. 1 nyt personale blev ansat til Industri- og Teknikministeriet og 19 nye medarbejdere til Boligudviklingsforvaltningen.

Med præsidentdekretet blev der oprettet 10 tusind 24 medarbejdere til nogle ministerier og institutioner.

"Præsidentielt dekret om oprettelse af personale til visse offentlige institutioner og organisationer" blev offentliggjort i Den Officielle Gazette.

Ifølge dekretet offentliggjort med underskrift af AKP-formand og præsident Recep Tayyip Erdoğan, 1 chef for bekæmpelse af narkotiske kriminalitet, 3 vicechefer for bekæmpelse af narkotiske kriminalitet og 1000 politibetjente til den centrale organisation af Generaldirektoratet for Sikkerhed, 9000 politi til provinsorganisation af Generaldirektoratet for Sikkerhed, den centrale organisation af Ministeriet for Industri og Teknologi 1 filialchef, 3 afdelingschefer og 16 filialledere blev oprettet til den centrale organisation af Mass Housing Administration.

Den Officielle Gazette offentliggjorde også "præsidentielt dekret om ændring af præsidentens dekret om formandskabets organisation".

Ifølge dekretet offentliggjort med præsident Erdoğans underskrift, efter udtrykket "at implementere" i første afsnit af artikel 1 i præsidentdekretet om præsidentens organisation nr. 282, "at give forfriskninger såsom mad og drikkevarer til biblioteksbrugere på biblioteker, som ministeriet skønner passende.” er tilføjet.

Günceleme: 29/01/2023 11:19

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*