'Transport' Tak til præsident Büyükkılıç til Erciyes

Præsident Buyukkilica Erciyese Transport anerkendelser
'Transport' Tak til præsident Büyükkılıç til Erciyes

Borgere, der tilbyder både komfortabel og nem transport til Erciyes med Metropolitan Municipality, sagde: "Der er ingen sådan service andre steder," og borgmester i Metropolitan Municipality Dr. De takkede Memduh Büyükkılıç.

Med Kayseri Metropolitan Municipality er transport til Erciyes Ski Center, Tyrkiets perle, meget mere bekvem og lettere. I denne sammenhæng har Kayseri Erciyes A.Ş. Der arrangeres busforbindelser alle ugens dage i semesterpausen til Erciyes Ski Center, som administreres af virksomheden.

Med Metropolitan Municipality er transport til Erciyes Ski Center, som er symbolet på Kayseri og er et af de vigtige centre i Tyrkiet med 112 kilometer med 41 skispor og 19 mekaniske faciliteter inden for bjergbestigning og vintersport, meget bekvemt og let.

Metropolitan Municipality Transportation Inc. Busser kører hver dag i ugen som en del af Erciyes tjenester i semesterpausen. Derfor blev afgange fra Cumhuriyet-pladsen til Erciyes Skicenter foran slottet bestemt til 8.30, 9.30, 10.30 og 11.30, mens retur fra Erciyes-bjerget blev arrangeret som 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30. Til gengæld fortsætter flyvningerne umiddelbart efter semesterpausens afslutning hver weekend.

BORGERNE ER TILFREDSE MED UDSTILLINGERNE

Mens borgerne erklærede, at de var meget tilfredse med ekspeditionerne, og at de tog til Erciyes for at stå på ski med en enkeltbillet, takkede de Metropolitan Municipality Kayseri Transportation Inc. og borgmesteren i Metropolitan Municipality Dr. De takkede Memduh Büyükkılıç.

Præsident Buyukkilica Erciyese Transport anerkendelser

“INGEN SÅDAN SERVICE ANDETSTES”

En borger, der kom til Erciyes Ski Center uden for byen og oplyste, at han boede i en lærers hus i Kayseri, sagde: "Der er ingen sådan service andre steder" og sagde:

"Erciyes er mit nummer et valg til transport. Jeg har været her i 5,6 år. Jeg kendte ikke til denne mulighed før. Jeg skulle med Develi-minibusserne. Det var sådan, jeg begyndte at komme ind, da jeg hørte, at de forbød det til tilbagelevering. Helt perfekt ting. Anyway, jeg anbefaler dette sted. Jeg er også meget heldig at have dig her, faciliteterne er så smukke.”

Præsident Buyukkilica Erciyese Transport anerkendelser

“ FOR LET AT TRANSPORTERE, MEGET KOMFORTABEL”

En anden borger, der tog til Erciyes Skicenter fra byens centrum, sagde, at transport til Erciyes er meget behagelig med bus og sagde: "Jeg kom fra Fevzi Çakmak-distriktet ved at forbinde. Vi tager til Erciyes Ski Center. Først og fremmest tak. Dette er en rigtig god mulighed for os. At give løbende muligheder er en meget solid fordel for os. Jeg vil også gerne takke borgmesteren i hovedstadskommunen i den forbindelse. Vi tager afsted med en enkelt billet, jeg trykkede endda på transfer. For studerende er dette en bedre fordel. Vi er jo studerende. Transport er meget let, meget behageligt," sagde han.

Günceleme: 24/01/2023 16:03

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar