Rize modtog Artvin Lufthavnscertifikat

Rize modtog Artvin Airport certifikat
Rize modtog Artvin Lufthavnscertifikat

Rize-guvernør Kemal Ceber meddelte, at Rize-Artvin Lufthavn, den anden lufthavn bygget på havet i Tyrkiet, modtog et "lufthavnscertifikat" pr. 30. december 2022.

Efter åbningen den 14. maj 2022 med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan og præsident for Aserbajdsjan Ilham Aliyev fortsatte General Directorate of State Airports Authority (DHMİ) sine aktiviteter med sikkerhedsforpligtelsen givet til Generaldirektoratet for Civil Luftfart (SHGM) ). Modtaget lufthavnscertifikat pr. 30. december 2022.

Guvernør Ceber udtalte, at Rize-Artvin Lufthavn har modtaget et lufthavnscertifikat, hvilket betyder, at den fuldt ud opfylder internationale og nationale sikkerhedsstandarder, og sagde: "Vores Rize-Artvin Lufthavn, som blev taget i brug den 14. maj 2022, blev afsluttet med Sikkerhedsforpligtelse givet af DHMI til DGCA indtil 30. december 2022 før certificering fortsatte sine aktiviteter. Fra den 30. december 2022 er alle de standarder, der er fastlagt for lufthavnsdrift inden for rammerne af procedurerne og principperne i lufthavnscertificering og driftsstyring (SHY-14A), blevet leveret, og DHMI's generaldirektorat er blevet godkendt til drift af Rize-Artvin lufthavn inden for de betingelser, der er angivet i forordningens 6. artikel, og certifikatstudierne er gennemført. Certifikatet er givet," sagde han.
Vores Rize-Artvin Lufthavn, som fungerede indtil afslutningen af ​​certificeringsundersøgelserne, brugte 7,5 tusind 3 fly og 725 tusind 524 passagerer på 870 måneder, og den samlede last (fragt + post + bagage) var 369 tons.

Rize-Artvin Lufthavn

Rize-Artvin Lufthavn, som skiller sig ud med sine mange funktioner; Den blev bygget ved at fylde havet på et areal på 3 millioner m² og har en 3 km lang og 45 meter bred landingsbane. Tre rulleveje, 250 meter lange og 24 meter brede, betjener med to forpladser på 300×120 m og 120×120 m. Mens størrelsen af ​​terminalbygningen er 32 tusinde m², er de øvrige lukkede områder 15 tusinde m². Med henvisning til Rize-kulturen blev indgangen til lufthavnen lavet i form af teblade, mens det 36 meter høje flyvekontroltårn blev bygget i form af et teglas. I projektet blev der brugt 2,5 millioner tons sten som fyldmateriale, 100 gange mere end Ordu-Giresun Lufthavn. Der er et temuseum og en parkeringsplads til 448 biler i lufthavnen.

Günceleme: 20/01/2023 11:04

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar