Storm Alert for Istanbul: Ø-ekspeditioner aflyst

Stormalarm for Istanbul-ø-ekspeditioner aflyst
Storm Alert Island-ekspeditioner aflyst til Istanbul

Marmara-regionen har siden i morges været under indflydelse af sydvestlige vinde fra sydvest. Det forventes, at Lodos vil være under påvirkning af en storm i Istanbul fra klokken 09.00 om morgenen og vil fortsætte sin virkning indtil midnat i morgen. Det vurderes, at stormen, som vil nå en hastighed på 40 til 70 km i timen i hele Istanbul, kan nå 80 km steder i distrikterne Eyüp, Arnavutköy, Büyükçekmece, Silivri og Çatalca. I AKOMs erklæring blev det anmodet om at være forsigtig og forsigtig med træfald, tag- og skilteflyvning, røggasforgiftning og forstyrrelser i søtransporten, der kan opstå på grund af den sydøstlige storm, der fortsat vil være effektiv i de næste to dage.

LODOS HINDRING FOR SØTRANSPORT

Den sydvestlige, som begyndte at vise sin effekt her til morgen, blokerede først søtransporten. Bostancı-Moda-Kadikoy-Kabataş Der blev gennemført linjeekspeditioner, inden de kunne stoppe ved Moda-molen. Kınalıada - Burgazada - Heybeliada - Büyükada-flyvninger fra City Lines blev aflyst på grund af ugunstige vejr- og havforhold indtil en anden meddelelse.

Ligeledes, Avcılar-Bakırköy-Yenikapi- Kadıköy, Beşiktaş-Adalar-flyvninger er heller ikke mulige på grund af den sydøstlige region. Ekspeditionsstatusser vil blive annonceret øjeblikkeligt fra bylinjernes sociale mediers konti.

Günceleme: 17/01/2023 11:03

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar