Generaldirektoratet for Tyrkisk Hard Coal til rekruttering af officerer

Generaldirektoratet for Tyrkiet Taskomuru
Generaldirektoratet for tyrkisk stenkul

8 assisterende inspektører, 2 administrative, 2 tekniske (1 mineingeniør, 1 elektrisk ingeniør) fra 4. grad, vil blive rekrutteret til at blive tildelt Generaldirektoratet for Turkish Hard Coal Institution, Inspection Board (Zonguldak-provinsen).

For detaljer om annonce KLIK HER

BETINGELSER FOR INDGANG TIL EKSAMEN

a) at opfylde betingelserne i artikel 48 i tjenestemandsloven,

b) For assisterende administrativ inspektør; For Det Juridiske Fakultet, Økonomi, Statskundskab, Erhvervsøkonomi, Økonomi og Forvaltningsvidenskab, teknisk inspektørassistent, som giver mindst fire års bacheloruddannelse; At have gennemført et af fakulteterne på de universiteter, der uddanner mineingeniører og elektroingeniører, som giver mindst fire års bacheloruddannelse, og en af ​​de indenlandske og udenlandske uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens er accepteret af de kompetente myndigheder,

c) At være i stand til at arbejde og rejse under alle slags rejser og klimatiske forhold,

d) Ikke at være fyldt 01.01.2023 år pr. 35 (De, der er født den 01/01/1988 eller senere vil være i stand til at gå til eksamen.) e) Ikke at have en hindring for at være assisterende inspektør mht. af register, holdninger og adfærd,

f) Ifølge resultaterne af den offentlige personaleudvælgelsesprøve (KPSS) afholdt af ÖSYM den 1., 7., 8. august 2021 eller 18., 24., 25. september 2022;

For kandidater, der vil ansøge om stillinger som assisterende administrativ inspektør, for at have scoret 48 eller højere i KPSS 80-scoretypen og være blandt de første 40 personer i rangeringen af ​​ansøgerne,

For de kandidater, der vil ansøge om stillingen som assisterende teknisk inspektør (mineingeniør), skal have en score på 1 eller højere i KPSS 80-scoretypen og være blandt de første 20 personer i scorerangeringen, der skal laves blandt ansøgerne,

For kandidater, der vil ansøge om stillingen som assisterende teknisk inspektør (elektrisk ingeniør), for at have scoret 1 eller højere i KPSS 80-scoretype og for at være blandt de første 20 personer i rangeringen af ​​ansøgerne,

(Hvis antallet af kandidater på den sidste plads er mere end én på grund af deres lige score, vil alle kandidater med denne score blive kaldt til eksamen.)

ANSØGNING, LID OG OBLIGATORISKE DOKUMENTER

Eksamensansøgninger starter den 20.02.2023 og slutter den 03.03.2023 kl. 23:59. Ansøgninger vil blive foretaget elektronisk ved at logge ind på den tyrkiske hårdkulsinstitutions generaldirektorat - Career Gate - Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) platform på e-forvaltning. Identitet, militærtjeneste, gradueringsoplysninger og KPSS-resultater for de kandidater, der vil ansøge, vil automatisk blive overført over systemet, og alle andre nødvendige oplysninger og dokumenter vil blive sendt elektronisk.

Kandidater, der er dimitteret fra uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, og som har en ækvivalens med hensyn til den uddannelsesstatus, der søges i denne meddelelse, skal uploade deres certifikater, der viser ækvivalens til feltet "Dokument, der indikerer ækvivalens" under "Dine andre dokumenter"-stadiet, i stedet for en diplom eller eksamensbevis.

Under ansøgningen blev et fotografi i passtørrelse (inden for de sidste 6 måneder blev ansigtet taget forfra på en fuldstændig synlig måde, og kandidaten kan let genkendes) og et kort curriculum vitae uploadet til systemet, samt en erklæring om, at der ikke er nogen hindring for den løbende varetagelse af hans pligter på sundhedsområdet, skal afkrydsningsfeltet.

Enhver ansøgning, der ikke viser "Din transaktion er gennemført..." på Career Gate, vil ikke blive taget i betragtning. Derfor bør kandidater tjekke, om ansøgningsprocessen er gennemført. Kandidater er ansvarlige for at gøre ansøgningsprocessen fejlfri, fuldstændig og i overensstemmelse med de problemstillinger, der er specificeret i denne meddelelse, og uploade de ønskede dokumenter til systemet på ansøgningsstadiet.

Ansøgninger til systemet efter kl. 04.03.2023:00 den 00 og ansøgninger fremsat personligt eller pr. post, som ikke opfylder ansøgningskravene, og som er lavet med manglende eller forkerte dokumenter, behandles ikke.

Günceleme: 31/01/2023 13:58

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*