Tyrkiets nationale stolthed Bayraktar KIZILELMA mødtes med himlen for 2. gang!

Tyrkiets nationale stolthed Bayraktar KIZILELMA Once Met with the Sky
Tyrkiets nationale stolthed Bayraktar KIZILELMA mødtes med himlen for 2. gang!

Bayraktar KIZILELMAs test i himlen fortsætter. I denne sammenhæng foretog Tyrkiets første ubemandede krigsfly sin anden flyvning på AKINCI Flight Training and Test Center i Çorlu, Tekirdağ. Under den anden flyvning udført under ledelse af Baykar bestyrelsesformand og teknologileder Selçuk Bayraktar, blev systemidentifikationstesten gennemført med succes.

FLYV PÅ ET ÅR

Bayraktar KIZILELMA-projektet, som Baykar startede med 100 % egenkapital, startede i 2021. Bayraktar KIZILELMA, med halenummer TC-ÖZB, som kom ud af produktionslinjen den 14. november 2022, blev overført til AKINCI Flight Training and Test Center i Çorlu. Efter at have gennemført jordtestene her, foretog den sin første flyvning den 14. december 2022. Dermed blev dørene åbnet for en ny æra i tyrkisk luftfarts- og forsvarshistorie.

LANDING OG AFSTEGNING AF SKIBE MED KORTE BANER

Bayraktar KIZILELMA vil være en platform, der vil revolutionere slagmarken med sin landings- og startkapacitet, især for skibe med korte landingsbaner. Bayraktar KIZILELMA, som er udviklet til at have evnen til at lande og lette på skibe med kort bane, såsom TCG Anadolu-skibet, som Tyrkiet har bygget og i øjeblikket udfører krydstogttest, vil spille en vigtig rolle i oversøiske missioner takket være dette evne. Med denne kapacitet vil den påtage sig en strategisk rolle i beskyttelsen af ​​det blå hjemland.

LAV RADARSYNLIGHED

Bayraktar KIZILELMA vil med succes udføre de mest udfordrende missioner takket være den lave radarsignatur, den vil opnå fra sit design. Tyrkiets første ubemandede jagerfly, som sigter mod at have en startvægt på 6 tons, vil bruge al nationalt udviklet ammunition og vil være en stor kraftmultiplikator med en planlagt nyttelastkapacitet på 1500 kilo. Det ubemandede jagerfly vil også have høj situationsfornemmelse med den nationale AESA-radar.

BALANCER VIL ÆNDRES PÅ KRIGSFELTEN

Bayraktar KIZILELMA, som kan udføre luft-luftkamp som bemandede krigsfly med aggressive manøvrer, i modsætning til ubemandede luftfartøjer, vil også give effektivitet mod luftmål med indenlandsk luft-luftammunition. Med disse evner vil han ændre balancen på slagmarken. Det vil have en multiplikatoreffekt på Tyrkiets afskrækkelse.

2023 STARTEDE MED EKSPORT

Baykar startede 2023 med en eksportkontrakt på 370 millioner dollars underskrevet med Kuwaits forsvarsministerium. Siden begyndelsen af ​​UAV R&D-processen i 2003, har Baykar tjent 75% af alle sine indtægter fra eksport. I 2021 blev det eksportleder for forsvars- og rumfartsindustrien ifølge data fra den tyrkiske eksportørforsamling (TIM). Baykar, hvis eksportrate var 2022% i de kontrakter, der blev underskrevet i 99.3, eksporterede 1.18 milliarder dollars. Baykar, som er den største eksportør af forsvars- og rumfartsindustrien, har en omsætning på 2022 milliarder dollars i 1.4. Baykar overgik sine amerikanske, europæiske og kinesiske rivaler i konkurrenceprocessen og underskrev en aftale med Kuwaits forsvarsministerium, og antallet af lande, som der blev underskrevet eksportkontrakter med for Bayraktar TB2 SİHA, blev 28. Derudover har Bayraktar AKINCI underskrevet eksportkontrakter for TİHA med 5 lande indtil videre.

"BAYKAR UDVIKLER ALLE SINE PROJEKTER MED EGNE RESSOURCER"

Med hensyn til påstandene om, at Baykar, der har udført alle sine projekter med egen kapital fra begyndelsen til i dag, modtog støtte fra staten og var bange for konkurrence, sagde præsidenten for præsidentens forsvarsindustri Prof. Dr. İsmail Demir sagde i sin erklæring i sidste uge: "Baykar, som blev angrebet under navnet kritik, er økosystemets lysende stjerne og vores lands stolthed. Som formand for den institution, der varetager koordineringen og ansvaret for sektoren, må jeg konstatere, at beskyldningerne mod Baykar er uretfærdige og grundløse. Der er ikke underskrevet en udviklingskontrakt for Bayraktar TB2 og Bayraktar Akıncı ubemandede luftfartøjer. Alle omkostninger i forbindelse med udviklingen af ​​Bayraktar Akıncı UAV-systemet blev dækket af Baykars egne ressourcer. Alle omkostninger i forbindelse med udviklingen af ​​Bayraktar Kızılelma ubemandede jagerfly dækkes også af dets egne ressourcer. På den anden side, under indkøbsprocessen, er prisen betalt til virksomheden for TB2022- og AKINCI-systemerne indkøbt fra Baykar mindre end 2 procent inden for vores lands forsvars- og sikkerhedsudgifter i 1. Der er ingen anderledes hastighed end dette i tidligere år."

"VERDEN FORSØGER AT FORSTÅ DENNE SUCCES"

SSB formand Prof. Dr. İsmail Demir gjorde opmærksom på, at Baykar er en virksomhed, der eksporterer til mere end 30 lande, har opnået cirka 75 procent af alle sine indtægter fra eksport siden etableringen, og at dens eksportandel er over 2022 procent blandt de kontrakter, der blev underskrevet i 99 . Demir udtalte, at mere end 25 procent af den samlede eksport i forsvarsindustrien sidste år blev udført af Baykar alene og sagde: "Hvem vil røre sådan en virksomhed, en virksomhed, der yder et stort bidrag til landet og kampen mod terrorisme? Mens hele verden forsøger at forstå denne succes, anser jeg det for uretfærdigt at tage en sådan tilgang, og jeg opfordrer alle til at vise barmhjertighed. Dette er det rigtige diagram. Er denne succes mulig uden konkurrence, uden et økosystem? Tidligere er vi blevet et land, der har næsten 300 indenlandske og nationale UAV'er og SİHA'er i sin beholdning, fra et land, der havde ventet i dagevis på en enkelt overvågnings-UAV. Ingen kan ignorere Baykars andel i denne succes.”

 

Günceleme: 24/01/2023 13:57

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar