Udviklingen i paraglidingsektoren diskuteret på FTSO

Udviklingen i paraglidingsektoren diskuteret på FTSO
Udviklingen i paraglidingsektoren diskuteret på FTSO

På mødet afholdt i Fethiye Chamber of Commerce and Industry (FTSO) med deltagelse af paragliding kooperativ repræsentanter og piloter, blev den seneste udvikling i sektoren, mulige forbedringer og foranstaltninger, der skal træffes vedrørende 2023 turistsæsonen, diskuteret. FTSO's bestyrelsesformand Osman Çıralı sagde, at de lukkede året 2022 ved at bryde rekorden i antal fly, at de ønskede at være klar til endnu et rekordår ved at træffe de nødvendige foranstaltninger ved start- og landingsstederne og at øge sikkerhedsforanstaltningerne til det højeste niveau.

Mødet afholdt i FTSO Meğri Hall den 20. januar 2023 sammen med formand Çıralı, Fethiye Tourism Information Bureau Director Saffet Dündar, TÜRSAB Western Mediterranean Regional Representative Board formand Özgen Uysal, FTSO Assembly Member Ali Onur Ertaş, CarFTSO No. Rejsebureauer Erhvervsbureauets udvalgsmedlem Zafer Şekerci, Fethiye-Ölüdeniz Paragliding Pilots Cooperative President İbrahim Arıkan, paraglidingpiloter og sektorrepræsentanter deltog. På mødet blev brancherepræsentanternes krav og forslag optaget.

Med angivelse af, at antallet af virksomheder, der udfører paraglidingaktiviteter i Ölüdeniz-kvarteret, er steget hurtigt, sagde sektorrepræsentanterne, at der er behov for en ny bane med en højde på 1200 meter som et alternativ til 1700 og 900 meter landingsbaner. Deltagerne forklarede, at problemerne i forbindelse med start- og landingspunkter skulle løses, og bemærkede, at det at skulle lande i et begrænset område for enden af ​​en bred flyverute med en diameter på 25-30 kilometer gav alle piloter en hård tid. Faldskærmspiloter understregede, at faciliteterne skulle gøres sundere for at kunne udføre tandemflyvninger på en sund måde, og var enige i, at der skulle etableres en forebyggelsesmekanisme, der forhindrer flyvninger på mistænkelige steder. Piloterne tilføjede, at de havde svært ved at få kritiske tjenester såsom sikkerhedskamerasystem, nødfrekvens og vindmålepunkt ved afgangspunktet, og sagde, at systemerne ved Babadağ-svævebanens betalingsanlæg burde gennemgås.

Præsident Çıralı "Vores prioritet er sikkerhed, vores forberedelser er til nye flyrekorder"

FTSO's bestyrelsesformand Osman Çıralı understregede, at de vil lede efter løsninger på alle problemer ved at sende den rapport, de vil udarbejde i overensstemmelse med kravene og forslagene fra sektorrepræsentanterne, til de relevante institutioner og organisationer. Borgmester Çıralı sagde, at de lukkede året 2022 ved at bryde alle tiders rekord i antal fly, og bemærkede, at de ønskede at forberede sig på et nyt rekordår ved at maksimere sikkerheden for feriegæster, der flyver med paragliding, hvilket er deres første prioritet. Præsident Çıralı Babadağ tilføjede, at de arbejder på at gøre det til det vigtigste paraglidingcenter i Europa og verden med de ordninger, de kræver ved start- og landingsstederne.

Günceleme: 24/01/2023 17:12

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar