Volkan Atlas præsenterede sin anden single

Volkan Atlas præsenterede sin anden single til Begeniye
Volkan Atlas præsenterede sin anden single

Volkan Atlas, der har interesseret sig for musik siden en tidlig alder og er et af de kendte navne i Izmirs apoteksindustri, præsenterede sin anden single Hükmen Galip for musikelskeres smag.

Dit arbejde i tyrkisk langsom pop-stil YouTube og andre digitale musikplatforme sagde Atlas, at sangen fortæller en ødelagt kærlighedshistorie.

Volkan Atlas udtalte, at klippet og arrangementet af Hükmen Galip, hvis tekster og musik tilhører İzmir-tandlægen Serdar Devrim Erkmen, blev fremført af Korat Eriş med Ramp Music-pladen, og at klippet blev optaget i Alsancak.

Volkan Atlas bemærkede, at musikken er hans passion, og udtalte, at han smøgede ærmerne op til det bedre efter de positive reaktioner på hans første værk, Love Crimes, og lagde en større indsats i både fortolkning og musikalitet. Med at sige, at ingen indsats vil gå ubelønnet, understregede kunstneren, at den anden single-sang, Hükmen Galip, fik stor anerkendelse, nåede et stort publikum, og publikum var stigende, på trods af udgivelsen af ​​den anden single, Hükmen Galip.

Volkan Atlas sagde, at han har været interesseret i musik som amatør i årevis og har sunget i venlige forsamlinger, og sagde, at han fortsatte sin musikalske rejse med den betydelige støtte fra tandlægerne Serdar Devrim Erkmen og Korat Eriş.

Atlas udtrykte, at hun fortsætter med at tage sangtimer og fortsætter sine repertoirestudier, og tilføjede, at de også er begyndt at arbejde på et bevægende stykke special til sommermånederne.

Günceleme: 20/01/2023 10:32

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar