Grunden til Batıkent Recreation Area vil blive lagt i morgen

Batikent rekreativt område
Batıkent rekreationsområde

Ankara Metropolitan Municipality er begyndt at arbejde på det gigantiske rekreative område, der skal bringes til Batıkent. 229 tusinde kvadratmeter park med en kontraktværdi på 453 millioner 420 tusind TL; Ud over at være klimapositivt tema skiller den sig ud med sine 80 procent grønne områder. Den banebrydende ceremoni for det rekreative område afholdes søndag den 22. januar kl. 16.00 med deltagelse af formanden for det republikanske folkeparti, Kemal Kılıçdaroğlu, og ABB-præsident Mansur Yavaş.

Ankara Metropolitan Municipality, som øger antallet af grønne områder, der vil give hovedstaden et frisk pust, er begyndt at arbejde på det rekreative område, der skal bringes til Yenimahalle-distriktet.

Det 420 tusinde kvadratmeter store område, som er ledigt i Batıkent Kentkoop-distriktet, vil blive til et kæmpe rekreativt område efter arbejdet i miljøbeskyttelses- og kontrolafdelingen.

I det rekreative område med en kontraktværdi på 229 millioner 453 tusind TL; Mens det planlægges at omfatte et ungdomshus, kvindeklub, udstillingshal, tehave, cafeteria, bederum, parkeringsplads og kiosker, blev områder, hvor borgerne kan dyrke sport, som de vil, ikke glemt.

I det rekreative område; Der vil være to indendørs sportsfaciliteter, basketball, mini fodboldbaner og tennisbaner samt en volleyball- og professionel fodboldbane hver.

Batikent rekreativt område

BIOLOGISK DAM OG ØKOLOGISK BRO

Miljøprojekter kommer også til live i parken, som efter planen skal stå færdig i 2023. Der vil være sociale faciliteter og idrætspladser i området med temaet "klimapositivt", og 80 procent af det vil være grønne områder.

Parken, som vil have en umættelig visualitet med en biologisk dam på 3 tusind 676 kvadratmeter, vil have en 17-kilometer vandresti og en 6-kilometer cykelsti.

Med det formål at give borgerne i hovedstaden et grønt område, hvor de kan få masser af ilt i den friske luft, vil ABB samle 40 træer og 80 planter, der er kompatible med hovedstadens klimaforhold, bortset fra 7 kvadrat meter græs og 100 kvadratmeter enge i parken.

Batikent rekreativt område

GRUNDLÆGGELSE CEREMONI SØNDAG DEN 22. JANUAR 2023

Den banebrydende ceremoni for det gigantiske rekreative område, som efter planen skal stå færdig inden for året, afholdes den 22. januar 2023. CHP-formand Kemal Kılıçdaroğlu og ABB-præsident Mansur Yavaş vil også deltage i ceremonien, der afholdes i Kentkoop Mahallesi 1867. Gadeadresse.

Batikent rekreativt område

Günceleme: 21/01/2023 14:36

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar