BOTAŞ skal rekruttere 261 fastansatte

BOTAS vil rekruttere handicappede og tidligere dømte medarbejdere
BOTAS

BOTAŞ Pipelines and Petroleum Transport Joint Stock Company meddelte, at det vil ansætte 261 personer til at skaffe beskæftigelse inden for sin egen struktur.

Petroleum Transport Inc. med Pipelines (BOTAŞ) har offentliggjort en meddelelse om personalerekruttering. Ifølge meddelelsen om personalerekruttering offentliggjort af BOTAŞ, vil 22 fastansatte medarbejdere blive rekrutteret fra 261 forskellige provinser blandt kandidater til bachelor- og associerede grader uden krav om KPSS. Ansøgninger vil blive foretaget gennem İŞKUR.

For detaljer om annonce KLIK HER

Ifølge BOTAŞs personalerekrutteringsvejledning er de første betingelser for, at 261 medarbejdere kan rekrutteres ved mundtlig eksamen, at være en associeret grad eller bachelorgraduate og at have modtaget tilstrækkelige point i den relevante KPSS-scoretype.

Ansøgninger begynder den 16. januar 2023. Kandidater vil have 5 dage til at færdiggøre deres ansøgning gennem İŞKUR. Ansøgningerne lukker den 20. januar 2023.

Günceleme: 12/01/2023 14:32

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar