Comvex 2023 Fair slår dørene op i maj

Comvex Fair slår dørene op i maj
Comvex 2023 Fair slår dørene op i maj

Branchens førende messe for erhvervskøretøjer, COMVEX'23, afholdes i Moskva den 23.-26. maj. Messen dækker områder som erhvervskøretøjer, transport- og godsvogne, trailere og sættevogne, fragt- og passagerkøretøjer, lette erhvervskøretøjer, telematik, it-udviklingsløsninger.

COMVEX'23 Fair, som er det internationale mødested for erhvervskøretøjer, transport- og fragtvogne, trailere og sættevogne, fragt- og passagerkøretøjer, lette erhvervskøretøjer, afholdes i Moskva den 23.-26. maj med bred deltagelse.

Messen afholdes på Crocus Expo, Moskvas mest prestigefyldte messeområde. Det oplyses, at der allerede er stor deltagelse på messen.

De mærker, der allerede har deltaget, er som følger: AZ URAL, КАМАZ, MAZ, Emporiatyres, Rusman Avangard, AMT HB, FAW, Chaika-NN, Dong Feng Trucks, Yutong, Teboil, Lukoil, Foton, Rosneft, KZAA, Dayun, BAT , SK- ob, Grunwald, Shandqiu TSVM Co, Alfaskan, GK STT, Sollers, Devon, KDM, RNGI, Neftesintes, TONAR, Region 45, Tissan, Nitauto, Avtokama Gidroremservis

Besøgsprofil

FUARA tilbyder udstyr og tjenester til at forbedre effektiviteten af ​​flåde- og processtyring, herunder fabrikanter af erhvervskøretøjer, ejere og operatører af erhvervskøretøjer, fabrikanter af køretøjer og vedligeholdelsestjenester, IT-teknologier, herunder lastbiler, busser, passagerbusser, lette erhvervskøretøjer og trailere. Fokuserende virksomheder, reservedelsproducenter og leverandører, autoriserede forhandlere med speciale i salgs- og servicesupport, uafhængige servicevirksomheder og repræsentanter for lempelses-, forsikrings- og finansieringsselskaber forventes at deltage på Messen som besøgende.

COMVEX'23 afholdes samtidig med CTT Expo og CTO Expo International Automotive Spare Parts and Accessories Fair, den største entreprenørmaskiner og teknologimesse, der afholdes i Den Russiske Føderation og Commonwealth of Independent States.

Synergien mellem disse tre messer sigter mod at tilbyde innovative løsninger, samtidig med at de lover at være det største attraktionscenter for entreprenør- og entreprenørmaskiner, lastbiler og personbiler, producenter af reservedele og tilbehør til biler og teknologiudviklere.

De tre messer forventes at være vært for mere end 64.000 udstillere og mere end 500 besøgende i et samlet udstillingsareal på 30.000 kvadratmeter.

Med hensyn til COMVEX'23 sagde Burak Tarkan Baydar, stiftende partner af Taneva Fuarcılık, den officielle repræsentant for messen i Tyrkiet, at Tyrkiet og Rusland traditionelt har meget stærke økonomiske bånd.

Baydar sagde, at tyrkiske virksomheder har en stor interesse i messen, der afholdes i Moskva, "Vi tror, ​​at det økonomiske volumen mellem de to lande vil udvide sig og få volumen med COVEX'23-messen. Rusland er et meget stort marked, og vi mener, at tyrkiske virksomheder bør være på dette marked."

Günceleme: 24/01/2023 15:02

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar