Erciyes Boulevard Forbundet til Talas Boulevard

Erciyes Boulevard Forbundet til Talas Boulevard
Erciyes Boulevard Forbundet til Talas Boulevard

Kayseri Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde, at linjerne på den 4,7 kilometer lange og 30 meter brede vej, der forbinder Erciyes Boulevard med Talas Boulevard og har en strategisk betydning med hensyn til transport, er blevet tegnet, og arbejdet er afsluttet.

Kayseri Metropolitan Kommune fortsætter sin indsats dag og nat for en mere komfortabel og sikker transport.

I denne sammenhæng, for at øge byens transportnetværk og for at tilbyde en mere komfortabel transport, arbejdes der med åbningen af ​​vejen, som er cirka 4,7 kilometer lang og 30 meter bred, som vil forbinde Erciyes Boulevard med Talas Boulevard og beliggende inden for grænserne af Erenköy-distriktet i Melikgazi-distriktet, er blevet afsluttet.

Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç udtalte i sin udtalelse om emnet, at holdene også tegnede linjerne for de veje, hvor der blev udført asfaltbelægning.

15 TUSIND TONS ASFLATSERIE

Borgmester Büyükkılıç udtalte, at de fortsætter deres bestræbelser på at udvide byens transportnetværk og tilbyde en mere komfortabel og sikker transportmulighed for borgerne.Han oplyste, at åbningsarbejdet er afsluttet.

Büyükkılıç sagde, at vejplatformen blev åbnet ved at ekspropriere affaldet af strukturerne og annekserne på vejruten i de områder, der blev ryddet af zoneinddeling.

Borgmester Büyükkılıç, der understregede, at vejlinjerne blev tegnet efter infrastruktur- og asfalteringsarbejdet på den del af Erenköy Boulevard mellem Commando Street og Talas Boulevard, sagde: "Vi forbandt Erciyes Boulevard med Talas Boulevard. I alt 750 tusinde tons asfalt blev lagt på vejen af ​​de hengivne hold i Metropolitan sammen med den sidste etape på 15 meter. Efter asfaltbelægningen blev vejlinjerne tegnet, og vores arbejde blev afsluttet," sagde han.

Büyükkılıç udtrykte, at de vil arbejde for sikrere, mere komfortable og kortere veje i byen og takkede alle holdet, der har bidraget.

Günceleme: 24/01/2023 16:18

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar