Generaldirektoratet for Fonde for at rekruttere 2 arbejdere

Generaldirektoratet for fonde
Generaldirektoratet for stiftelser

Gennem det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR) inden for rammerne af arbejdsloven nr. 4857 vil arbejdstagere blive rekrutteret til de "faste arbejdstagere"-kadrer, hvis fordeling er vist i tabellen nedenfor.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1) Nr. 2527 af tyrkisk udenlandsk ædle erhverv kan de frit og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller med forbehold for bestemmelserne i loven om registrering At være ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger.

2) At være fyldt 18 år fra ansøgningsfristen.

3) Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, svindel, svig, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, selvom det er benådt. ikke at blive dømt for forbrydelserne med at rigge buddet, rigge gennemførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af aktiver, der stammer fra forbrydelsen eller smugling.

4) Ikke at have modtaget en alders-, alders- eller invalidepension fra nogen social sikringsinstitution.

5) Ikke at have nogen værnepligt for mandlige kandidater.

6) At blive frataget offentlighedens rettigheder.

7) At bekræfte status for de kandidater, der har succes med eksamenen, med en medicinsk rapport, at der ikke er nogen skade i at arbejde i det erhverv, de vil blive ansat og udføre deres hverv kontinuerligt.

8) Kandidater, der afgiver falske erklæringer, og dem, der ikke opfylder et eller flere af kravene til adgang til eksamensprøven, vil ikke blive udnævnt, selvom de har bestået optagelsesprøven, vil deres udnævnelse ikke blive ugyldig, og ansættelser og kontrakter for dem, der er udpeget, annulleres. Derudover vil der blive indgivet en kriminel klage til chef for anklagemyndigheden over disse kandidater for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov nr. 5237.

9) Universiteter i generel virksomhed, business, business administration, business administration, handel og ledelse, business administration, management, shipping and administration, marketing, marketing og salg, salgsledelse, markedsundersøgelser og marketing, salg og reklame management, butiksledelse, Detailsalg og butiksledelse, Detail- og butiksledelse, PR, PR og annoncering, Public Relations og Promotion, Kommunikation og Public Relations.

10) At tage KPSS P2022-eksamenen udført af ÖSYM i 93 og få mindst 60 point.

11) Kandidater, der er berettiget til at blive ansat i de udmeldte stillinger som følge af deres ansøgning, vil blive ansat som fastansatte inden for rammerne af bestemmelserne i arbejdsloven nr. 4857 og der anvendes en prøveperiode på 2 måneder.

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

Ansøgninger, Turkey Business Association (TEO) på webstedet 23.01.2023 - 27.01.2023 mellem disse datoer foretages elektronisk.

Günceleme: 23/01/2023 10:42

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar