Kinas batteridrevne lokomotiv starter ekspeditioner i Thailand

Genies batteridrevne lokomotiv startede ekspeditioner i Thailand
Kinas batteridrevne lokomotiv starter ekspeditioner i Thailand

China Railway Rolling Stock Corporation (CRRC) Dalian Co. Ltd, det første batteridrevne lokomotiv blev sat i drift i Bangkok onsdag (11. januar). Denne type lokomotiv vil hjælpe Thailand med at reducere kulstofemissioner samt forbedre jernbanetjenesterne.

Lokomotivet blev testet med succes på Thailands State Railway Bangkoks Bang Sue Grand Station. I sin tale ved testceremonien roste Thailands transportminister sit lands samarbejde med Kina inden for jernbaner og påpegede, at testen udført i denne sammenhæng er en vigtig udvikling inden for batteridrevne lokomotiver.

Det pågældende lokomotiv er udviklet i samarbejde med CRRC Dalian fra Kina og Energy Absolute Public Company Limited (EA) fra Thailand. I den sammenhæng oplyste EAs administrerende direktør, at lokomotivet, der kører på batterienergi og er fremstillet i Kina med verdens mest avancerede teknologi, lever op til Thailands krav både hvad angår omkostningsreduktion, energibesparelse og emissionsreduktion.

Ifølge CRRC Dalian er dette batteridrevne lokomotiv designet og bygget af Kina under hensyntagen til Thailands oprindelige forhold for passager- og godstransport. Det seksakslede lokomotiv kan trække et 2 tons godstog med 500 kilometer i timen eller et tusind tons passagertog med 70 kilometer i timen.

Günceleme: 13/01/2023 15:14

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar