Højhastighedstog stopper ved Sabiha Gökçen og Istanbul Lufthavn

Højhastighedstog stopper ved Sabiha Gokcen og Istanbul Lufthavn
Højhastighedstog stopper ved Sabiha Gökçen og Istanbul Lufthavn

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som mødtes med medlemmerne af Istanbul Airports Correspondence Association i lufthavnen, udtalte, at de er nået til udbudsfasen for deres projekt om at levere højhastighedstoglinjen Ankara-Istanbul til Sabiha Gökçen og Istanbul Lufthavn.

 

Minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu udtalte, at de har nået udbudsstadiet for deres projekt om at transportere Ankara-Istanbul højhastighedstoglinjen til Sabiha Gökçen og Istanbul Lufthavn, og fortsatte som følger:

"Vi forbinder den 34 kilometer lange Kağıthane-Istanbul lufthavn på søndag. Samtidig er vi i gang med et andet vigtigere projekt. Forhåbentlig kan vi snart byde på det. Ankara-Istanbul højhastighedstoglinjen vil forlade Gebze, krydse Yavuz Sultan Selim-broen over Sabiha Gökçen Lufthavn, nå Istanbul Lufthavn og fortsætte derfra til Europa. Denne højhastighedstogstation kommer mellem vores eksisterende metrostation i Istanbul Lufthavn og lufthavnen. Vi vil bringe vores Istanbul Lufthavn sammen med vores højhastighedstognetværk."

 

 

 

Günceleme: 21/01/2023 11:37

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar