International landbrugs- og skovbrugs-karrieremesse afholdes i Adana

International landbrugs- og skovbrugs-karrieremesse afholdes i Adana
International landbrugs- og skovbrugs-karrieremesse afholdes i Adana

Med det formål at positionere Tyrkiet som verdens talentbase vil karrieremesser, der gennemføres under koordinering af Presidential Human Resources Office, blive afholdt på internationalt niveau i år.

Under koordinering af Presidential Human Resources Office afholdes karrieremesserne, som gennemføres med det formål at positionere Tyrkiet som verdens talentbase, på internationalt plan i år.

Karrieremesser, som er blevet gennemført under koordinering af Office i 4 steder i Tyrkiet og 23 steder i verden i 14 år, starter med temamesser, der afholdes i 3 byer på internationalt plan i år.

Den internationale sundheds-, æstetik- og medicinske karrieremesse i İzmir, den internationale karrieremesse for landbrug og skovbrug i Adana og den internationale karrieremesse for finans, handel, logistik og informatik i Istanbul afholdes for første gang i 300 med deltagelse af ca. 2023 tusind unge mennesker.

Ministeriet for finans- og finansministeriet, sundhedsministeriet, landbrugs- og skovbrugsministeriet, handelsministeriet, transport- og infrastrukturministeriet, formandskabets kontor for digital transformation, formandskabets finanskontor, formandskabets investeringskontor vil være partnere på messerne.

Messerne vil bidrage til at øge beskæftigelsen, dele nye udviklinger, etablere et professionelt kommunikationsnetværk mellem parterne og understøtte iværksætteri ved at øge bevidstheden om de relevante sektorer.

messer; Det vil også omfatte mange karrierearrangementer for at støtte unges beskæftigelsesegnethed, såsom interviews, informationssessioner, interviews, casestudier og workshops.

TYRKIET VIL VÆRE MØDEPUNKTET FOR TALENTER FRA HELE VERDEN

International landbrugs- og skovbrugs karrieremesse afholdes i Adana den 9.-10. marts 2023. Ministeriet for Landbrug og Skovbrug vil være interessenten for Præsidentskabets Human Resources Office i denne messe i Adana, som blev valgt, fordi den var banebrydende for brugen af ​​tekniske værktøjer og traktorer på landbrugsområdet i republikkens historie og var vært for den første internationale Landbrugsmesse i 1924.

Messen vil blive arrangeret af universiteterne i Konya og Adana under formandskabet for Çukurova University.

Det vil gøre det muligt for arbejdsgivere og unge at etablere en-til-en-kontakt

De, der ønsker at deltage i messerne, vil være i stand til at følge meddelelserne og detaljerne på de officielle sociale mediers konti fra de relevante ministerier, universiteter og præsidentens personalekontor og på webstederne "cbiko.gov.tr" og "yetenekkapisi. org".

Günceleme: 24/01/2023 15:46

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar