Kagithane Istanbul Airport Metro åbnet! 1 måned vil være gratis

Kagithane Istanbul Airport Metro var Emergency Metro Ay Free
Kagithane Istanbul Airport Metro åbnet! Metro 1 måned gratis

Kagithane-Istanbul Airport Metro linje blev taget i brug med tilstedeværelse af præsident Recep Tayyip Erdogan. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu udtalte, at de har bragt metroen Kağıthane-Eyüp-Istanbul Lufthavn, som de beskriver som projektet for 'de første' og 'de fleste', til Istanbul, og at de vil fortsætte deres arbejde og servicefester i 20, som de har gjort i de sidste 2023 år.

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu talte ved åbningen af ​​Kağıthane-Istanbul Lufthavns metrolinje. Karaismailoğlu sagde, at der indtil i dag, under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan, under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan erklærede, at 2023 vil være et år værdigt til 100-årsdagen for republikken og det tyrkiske århundrede, hvor de har afsluttet og sat meget vigtige projekter i brug. kunstværker både i Istanbul og over hele Tyrkiet og sagde, at de stormede tjenesten. Karaismailoğlu sagde: "Vi vil fortsætte denne beslutsomhed i 2023 og vil afgørende færdiggøre infrastrukturen for alle tjenester, der vil placere vores land blandt verdens største økonomier. Som et ministerium, der arbejder med 5 kolleger på 700 byggepladser og servicepunkter i hvert hjørne af vores land for at bringe vores nation til en lys fremtid, baner vi vejen for Tyrkiets fremtid med vores projekter. Vi baner vejen for Tyrkiets velstand," sagde han.

VI GIVER EN STÆRK START PÅ DET NYE ÅRHUNDREDE I VORES REPUBLIK

Karaismailoğlu understregede, at de fik en stærk start på republikkens nye århundrede, og fortsatte sin tale som følger:

"Vi bringer Kağıthane-Eyüp-Istanbul Airport Metro, som vi definerer som projektet med 'de første' og 'de fleste', som er et unikt værk af vores ingeniørarbejde, til Istanbul. Vi samler et kæmpe stykke arbejde og en storslået service med Istanbul. Vi forbedrer livskvaliteten for indbyggere i Istanbul. Vores 34 kilometer lange metrolinje har kapacitet til at betjene 800 tusinde passagerer om dagen. Vores metrolinje; Takket være integrationen af ​​Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, som vi afsluttede og bragte til Istanbul i 2019 under jeres ledelse, på Kağıthane stationen, bliver det muligt at nå alle jernbanesystemer direkte, sikkert, hurtigt og økonomisk. Takket være vores linje, til Istanbul Lufthavn, verdens største og vigtigste globale transfercenter; Det kan nås på 24 minutter fra Kağıthane, 12 minutter fra Göktürk, 45 minutter fra Esenler, 38 minutter fra Taksim, 28 minutter fra Zincirlikuyu og 4 minutter fra 35. Levent. Adgangen til vores lands dør til verden er blevet nem og behagelig på så kort tid. At give denne trøst, at realisere et af de mest værdifulde projekter i Tyrkiet og Istanbul, er blevet velsignet af AK-partiets personale, der arbejder med kærligheden til at tjene deres nation, som i de sidste 20 år."

DEN LÆNGSTE METRO I TYRKIET SOM SKAL UDBYDES OG BYGES PÅ EN GANG

At fastslå, at linjen, som er et unikt projekt med hensyn til ingeniør- og designmæssigt, er et storslået værk, der vil tjene nationen, miljøet og landets økonomi med de bidrag, den vil yde til hele Tyrkiet, især til Istanbul, minister of Transport Karaismailoğlu sagde: "Det vil inspirere til nye gennembrud både i vores land og i verden. Vi indvier Tyrkiets længste metro, som blev udbudt og bygget på én gang. For at vores linje kunne tages i brug hurtigst muligt, brugte vi for første gang i verden 10 tunnelboremaskiner samtidigt i et metroprojekt. 24 tusinde af vores kolleger arbejdede i konstruktionen af ​​metrolinjen. Vi slog udgravningsrekorder med 65,5 meter pr. dag. Tyrkiets hurtigste metrokøretøjer med en hastighed på 120 kilometer i timen vil også blive brugt på denne linje.

VI ER GÅET IND EN NY ERA I METROBYGGERI

Karaismailoğlu understregede, at signalsystemet, som blev udviklet med nationale og nationale faciliteter for første gang med støtte fra ministeriet og samarbejde med Aselsan TÜBİTAK, også bruges i denne metrolinje, understregede, at en ny æra er gået ind i metroen. konstruktioner med de erfaringer, der er gjort her. “Nu, fra konstruktionsfasen af ​​vores metrolinjer til elektrificerings- og signalfasen, er hver proces et produkt af vores egen konstruktion; Vi fuldfører det lokalt og nationalt,” sagde Karaismailoğlu og tilføjede, at de har bestilt de nye togsæt med den første indenlandske metromotor her. Minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu sagde: "Fra nu af vil vi fuldføre vores andre metroinvesteringer i Istanbul og øge Istanbuls jernbanenetværk, som er 284,3 kilometer, til 380,2 kilometer. Som i de sidste 20 år fortsætter vores kunst- og servicefester i 2023. Vi siger, stop ikke, fortsæt," sagde han.

Günceleme: 23/01/2023 11:39

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar