Kapitalmarkedsnævnet skal rekruttere 57 embedsmænd

Ibrahim Omer Gonul bliver ny formand for Capital Markets Board
Kapitalmarkedsnævn

I Kapitalmarkedsnævnet tages der hensyn til et tilstrækkeligt antal kandidatpersonale for personalet på 18 betjente, 10 beskyttelses- og sikkerhedsofficerer, 6 chauffører, 1 tekniker, 5 teknikere, som er i klassen Teknisk service, og 2 kokke og 15 tjenestepiger i klassen for hjælpetjenester, under hensyntagen til deres succes Der vil være en adgangsprøve til udvælgelse.

For detaljer om annonce KLIK HER

EKSAMENSBETINGELSER

1) For at opfylde de almindelige betingelser i afsnit (A) i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

2) Fra den 01. januar 2023 må man ikke være over 35 år for officer, beskyttelses- og sikkerhedsofficer, chauffør, tekniker og tekniker og 30 år for kok og stuepige,

3) Ikke at have en tilstand, der forhindrer ham i løbende at udføre sin pligt i forhold til sundhed,

4) ikke at give falske oplysninger og dokumenter på grund af indrejseprocedurer, ikke at afgive en erklæring,

5) Ikke at have en obligatorisk serviceforpligtelse over for en anden organisation eller acceptere at betale gælden i forbindelse med denne forpligtelse.

6) At have deltaget i den offentlige personaleudvælgelseseksamen afholdt af ÖSYM i 2022 for B-gruppestillinger og stadig er gyldig, og at opfylde betingelserne specificeret i listen nedenfor.

INDGANGSPRØVE DATO OG STED

Optagelsesprøven afholdes som en mundtlig prøve. Stedet og datoerne for eksamen annonceres på bestyrelsens officielle hjemmeside (spk.gov.tr) og på Career Gate Recruitment Platform (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Kandidater får ikke særskilt besked.

ANSØGNING

Kandidater kan indsende deres ansøgninger mellem 23.01.2023 – 06.02.2023 indtil 23:59 på e-Government ved at logge ind via Capital Markets Board- Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) og blive aktive på den angivne kalender. Det næste job vil blive udført ved hjælp af applikationsskærmen.

Alle meddelelser, meddelelser og oplysninger vedrørende optagelsesprøven vil blive offentliggjort på bestyrelsens webadresse spk.gov.tr ​​og på Career Gate Recruitment Platform (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Meddelelser, meddelelser og oplysninger, der skal offentliggøres om eksamen, har karakter af meddelelse, og der vil ikke blive givet særskilt meddelelse til kandidaterne.

Kandidater er forpligtet til at registrere det telefonnummer og den e-mailadresse, de aktivt bruger i systemet under ansøgningen, og at følge op på meddelelserne og meddelelserne ved at tjekke dem med jævne mellemrum.

Günceleme: 20/01/2023 12:45

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar