Karabağlar Gaziemir Metro-kort, stop og projektomkostninger

Karabaglar Gaziemir Metro Kort
Karabaglar Gaziemir Metro Kort

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer, introducerede den nye Karabağlar Gaziemir Metro, som vil være den sjette fase af İzmir Light Rail System. Izmir Metropolitan Municipality fortsætter med at foretage store investeringer i jernbanesystem og offentlig transport. İzmir Metropolitan Municipality, som er afsluttet ved Çiğli-sporvognen, startede opførelsen af ​​Buca Metro, og vil åbne Narlıdere Metro i år, bringer en ny linje til byen. Karabağlar-Gaziemir Metro Line, som bliver den sjette etape af İzmir Light Rail System, blev introduceret med en ceremoni afholdt i Ahmed Adnan Saygun Art Center.

Hvad er længden af ​​Karabağlar Gaziemir Metro?

Samlet længde af metroen 32,6 kilometer bliver. Karabağlar Gaziemir metrolinje er İzmirs største investering og İzmirs længste metrolinje. Et stop, der passerer gennem Karabağlar, vil blive opkaldt efter den uforglemmelige kunstner Neşet Ertaş, som tilbragte sine sidste år i İzmir.

Kæmpe metroprojekt til en værdi af 2 milliarder 105 millioner euro

Med angivelse af, at den 32,6 kilometer lange linje vil være den længste metrolinje i Izmir, når den er færdig, vil der være 24 stationer, som alle vil være under jorden, sagde borgmester Soyer, at de sigter mod at transportere 340 passagerer om dagen. Soyer sagde: "Buca Metro var den største investering i Izmirs historie med et budget på 765 millioner euro. De samlede omkostninger for Karabağlar Gaziemir Metro-linjen vil være 2 milliarder 105 millioner euro, inklusive dens køretøjer. Vi fortsætter med at slå vores egne rekorder. Investeringstallet på 2 milliarder 105 millioner euro vil være et af de vigtigste tal ikke kun for İzmir, men også for Tyrkiet. Desuden vil vi opnå dette med ressourcerne fra Izmir Metropolitan Municipality fra start til slut," sagde han.

Neşet Ertaş stop på den nye metrolinje

Præsident Soyer, som gav et budskab om enhed og solidaritet for landets oplysning, meddelte, at Neşet Ertaş, der boede i Karabağlar i İzmir i mange år, ville blive opkaldt efter ham. Præsentationsceremonien sluttede med Neşet Ertaş's ballade og klapsalver.

Karabaglar Gaziemir Metro Kort

Izmir Karabaglar Gaziemir Metro stopper

Linjen, som er blevet forberedt i overensstemmelse med Izmir Transportation Master Plan, forventes at transportere 2030 tusinde passagerer om dagen i 340. Med den linje, der er trukket ved at udføre undersøgelser og bestemme regionerne med høj befolkningstæthed, sigter det mod at trække vejret især for transporten og trafikken i Eskiizmir, Bozyaka-distrikterne i Karabağlar-distriktet og Gaziemir-regionen.

Karabağlar Gaziemir Metro Kort Hvor vil stationerne være?

Projektruten med 24 stationer bliver integreret i Stadionstationen på den eksisterende metrolinje og starter med en selvstændig station. Stoppestederne for den nye Karabağlar Gaziemir metrolinje er som følger:

 • Mansion,
 • Halkapinar,
 • Mad Bazaar,
 • Høj,
 • Fremtid,
 • Gurcesme,
 • Ny vej,
 • General Asim Gunduz,
 • Çalıkuşu, Gamle Izmir,
 • Seniha Mayda,
 • venskab Boulevard,
 • Ataturk ATML,
 • Altan Aydin,
 • Fair Izmir,
 • ESBAS,
 • Gaziemir tidligere distriktsguvernement,
 • Abdullah Arda,
 • Gaziemir Stadion,
 • Gaziemir Guvenpark,
 • Adnan Menderes lufthavn,
 • industri
 • forholdsvis,
 • bugte

Fairizmir Havaray på hylderne

Havaray-projektet, som tidligere var planlagt til Fair Izmir-adgang, blev aflyst. Med denne store investering sørger İzmir Metropolitan Municipality for det nye messeområde til lufthavnen ved at krydse İZBAN over cisternen. Der er syv stationer mellem Fair İzmir og Adnan Menderes Lufthavn.

Transportministeriets godkendelse kræves til udbudsfasen!

İzmir Metropolitan Municipality indsendte godkendelsen fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Transportinfrastruktur for det projekt, det forberedte til Karabağlar Gaziemir Metro. Efter godkendelsen vil det blive sendt til formandskabets strategi- og budgetafdeling for at gå ind i investeringsprogrammet, og forberedelserne til byggeudbuddet begynder.

Günceleme: 31/01/2023 20:03

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*