Keçiören Amusement and Aerobatic Track blev ungdommens nye adresse

Kecioren fritids- og kunstflyvningsbane blev unge menneskers nye adresse
Keçiören Amusement and Aerobatic Track blev ungdommens nye adresse

Skateboard- og skatebanen i Keçiören Aliya İzzet Begovic Park er fortsat et adrenalinpunkt for unge mennesker, der kommer fra mange dele af Ankara. I hovedstaden strømmer de unge til banen med lufttemperaturerne over årstidens normaler, og amatøratleter præsenterer spektakler for folket rundt med sjove og akrobatiske shows.

Keçiörens borgmester Turgut Altınok, der sagde, at værkerne bygget i Keçiören gør distriktet til et attraktionscenter for unge, sagde: "Vi øger antallet af sociale forstærkningsområder i vores by, hvor vores børn og unge kan have det behageligt. . Vi lavede vores tæppepladser gratis. Da vi var børn, plejede vi at tage til Kuğulu Park eller Youth Park, fordi der ikke var noget sted at besøge i Keçiören. Men dagen kom, vi blev tjenere for Keçiören, og med de faciliteter, parker, sportskomplekser og sociale faciliteter, vi skabte, satte vi vores unge i stand til at have det sjovere uden at forlade distriktet. Vi fortsætter med at betjene vores unge med mere end 40 sportsfaciliteter, som vi har bragt til vores distrikt." sagde.

Günceleme: 24/01/2023 17:01

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar