Climate Change Institute til Konya

Konyaya Climate Change Institute
Climate Change Institute til Konya

Ved undertegnelsesceremoni for Clean Energy, Climate Change and Sustainability Research Institute Promotion and Cooperation Protocol afholdt i Selçuklu Congress Center med deltagelse af industri- og teknologiminister Mustafa Varank, minister for miljø, urbanisering og klimaændringer Murat Kurum, blev det oplyst, at faciliteten til blive bragt til byen på grund af dens beliggenhed. sagde, at de tror, ​​det vil være et af de vigtige centre i verden.

Varank understregede, at han åbner hver gang han kommer til Konya, og sagde: "Jeg kom 4 gange sidste år. Vi kommer ikke på turistrejser. Konya; Det er en af ​​lokomotivbyerne i Tyrkiet med sin turisme, landbrug og industri. Vi er stolte af at tjene denne by. Jeg er ikke fra en falsk Konya. Takket være kommunen, understreger jeg det, enstemmigt erklærede os for 'borgere'. Derfor ser vi os selv som den oprindelige søn af denne by." brugte sætningerne.

"I DAG VIL FORSKERDE, DER VIL ORGANISERE EN VIDENSKABELIG OPLEVELSE TIL ANTARCTICA, TA VEJEN"

Forklarende, at de arbejder på at udvikle Tyrkiet og hæve det over niveauet for nutidige civilisationer, sagde Varank:

"I dag vil videnskabsmænd, der vil organisere en videnskabsekspedition til Antarktis, tage af sted. Vi begyndte at beskæftige os med Antarktis takket være vores præsidents vision. Mere end 50 lande har i øjeblikket forskningscentre og baser i Antarktis. Tyrkiet havde aldrig været interesseret i dette sted før vores regering. Når du ser på det, hvis du skal lave videnskabelig forskning om verdens fortid og fremtid, er dets naturlige laboratorium Antarktis. Ingen af ​​os tog sig af dem. Gave af smykker; Hr. præsident, indtil vi siger, 'Som Tyrkiet kan vi ikke blive tilbage', når der er en så vigtig situation her, og starter videnskabelige ekspeditioner der.

VI SENDER HIGH SCHOOLS TIL ANTARCTICA

Varank påpegede, at Tyrkiet har midlertidige videnskabsbaser i Antarktis, og fortsatte som følger:

”Vores hensigt er at etablere en permanent videnskabsbase der. Se, mere end 50 lande har baser der. Ikke et eneste muslimsk land har i øjeblikket en videnskabsbase der. Hvem vil gøre det, vi vil gøre det med Allahs tilladelse. Det er vigtigt at præsentere denne vision. Der er 3 gymnasieelever blandt de videnskabsmænd, der tog på naturvidenskabsekspedition. Studerende, der kom først i TUBITAK polarforskningskonkurrencen. Vi sender topplacerede gymnasieelever til Antarktis. De vil prøve deres egne projekter der. Så bred er vores horisont. Du ville nok ikke tro mig, hvis jeg sagde: 'For 20 år siden vil vi sende gymnasieelever til Antarktis, som vandt konkurrencen', men her er vores egentlige intention om at bygge et Tyrkiet i udvikling med videnskab og teknologi. Måden at gøre dette på er at investere i unge mennesker.

Efter talerne, borgmester i Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay, præsident for klimaændringer Orhan Solak og præsident for TÜBİTAK Prof. Dr. Hasan Mandal underskrev samarbejdsprotokollen for etableringen af ​​TÜBİTAK Clean Energy, Climate Change and Sustainability Research Institute i Konya.

I programmet deltog AK-partiets næstformand Leyla Şahin Usta, guvernør Vahdettin Özkan, AK-partiets provinspræsident Hasan Angı, MHP-provinsens præsident Remzi Karaarslan, stedfortrædere og borgmestre.

Günceleme: 30/01/2023 19:07

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*