Krydstogtmobilitet i Ordu

Krydstogtmobilitet i hæren
Krydstogtmobilitet i Ordu

Ordu Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Unye Port, som blev udvidet ved at øge antallet og dybden af ​​kajpladser og gøre dem egnede til indsejling af højtonnageskibe, var vært for cirka 1,5 tusinde passagerer med 3 krydstogtsrejser organiseret på 2 måned med initiativer fra Mehmet Hilmi Güler.

Unye Port, som har været vært for 19 krydstogtskibe siden 2022. december 3, er blevet Ordus port til verden. Med henblik på at starte færgeruter i Ünye, Ordu Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde, at turisterne, der kommer fra april, vil blive i Ordu i 2 dage og vil se byens skønheder. Præsident Güler gav også den gode nyhed, at lignende arbejder udført i Ünye Port også vil blive implementeret i Altınordu.

CIRKE 2 TURISTER KOM

Krydstogtsturismen, som var den første i Ordu, havde stor indflydelse i regionen, især i Ordu. Unye Port, som har været vært for cirka 19 tusinde turister med 2022 krydstogtskibe siden 3. december 2, er blevet Ordus port til verden.

Turister, som også besøgte de historiske og naturlige steder i Ordu, havde mulighed for at se mange punkter som Yason, Hoynat og Boztepe.

INDKOMMENDE TURISTER BLIVER NU 2 DAGE

Ordu Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde også, at krydstogtskibene, der kommer fra april, bliver i byen i 2 dage.

Præsident Güler sagde: "Turister, der ankommer med nye ekspeditioner, der starter i april, vil overnatte. Der er endda 2 dages opholdsprogrammer. Således vil de se vores kultur, turisme og gæstfrihed ikke kun for dagen, men også ved at overnatte. Så vi åbner en ny side. Det bliver begyndelsen på en god periode,” sagde han.

LIGNENDE ARBEJDE SKAL UDFØRES I ALTINORDU

Med præsident Gülers initiativer vil lignende undersøgelser blive udført i Altınordu. Den eksisterende molelængde, som er 90 meter, forlænges derfor med 140 meter til 230 meter. Vanddybden, som er 7,5 meter på det fjerneste punkt på molen, øges også til 10 meter. Krydstogtskibe vil ikke passere uden at stoppe ved Altınordu-molen med molen, hvor forskellige enheder såsom toldvæsenet vil være placeret.

Günceleme: 31/01/2023 16:21

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*