Sektorleder Burulaş transporterede 243 millioner passagerer

Sektorleder Burulas Million Personbil
Sektorleder Burulaş transporterede 243 millioner passagerer

Burulaş, der leverer offentlige transporttjenester i Bursa med metro, sporvogn og busser, og mellem byer med BUDO og BBBUS, blev anset for værdig til 'Sector Leader'-prisen ved den 48. De, der tilføjer værdi til Economy Award-ceremonien i Bursa Chamber of Handel og industri. Burulaş, som transporterede mere end 243 millioner passagerer sidste år, modtog prisen fra Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester Alinur Aktaş 'fra hænderne på ministeren for miljø, urbanisering og klimaændringer Murat Kurum'.

Burulaş, et af datterselskaberne i Bursa Metropolitan Municipality, har nået den førende position i sektoren med sin konstant fornyede busflåde, investeringer for at øge kapaciteten i jernbanesystemer, økonomisk og komfortabel søtransport og uafbrudt transportservice til lufthavnene i Istanbul. Burulaş, der leverer bytransporttjenester med i alt 1248 køretøjer, med private offentlige busser og underleverandørbusser samt egne køretøjer, transporterede i gennemsnit 2022 tusinde passagerer om dagen i 520 og 144 millioner passagerer i løbet af året med busser alene. Burulaş, som reducerede ventetider og øgede kapaciteten i jernbanesystemer med optimeringsarbejde sidste år, transporterede cirka 39 millioner passagerer hele året på den 93 kilometer lange metrolinje. Sammen med T2-linjen, som blev inkluderet i bysporvognslinjerne i juli sidste år, blev der transporteret næsten 4 millioner passagerer på tre linjer i løbet af året.

Bursa - Istanbul forbindelse

Ud over bytransport blev Burulaş, som giver søforbindelse til Istanbul med BUDO og vejforbindelse til lufthavne med BBBUS, Bursa-beboernes førstevalg med sin økonomiske og komfortable transportservice. Burulaş, der leverer søtransport med 5 skibe, transporterede omkring 1 million 200 tusinde passagerer mellem Bursa og Istanbul sidste år. Interessen for BBBUS-bustjenester, som blev lanceret i august 2017 til transport til Sabiha Gökçen Lufthavn, som bruges flittigt af Bursa-beboere og bestilt til Istanbul Lufthavn i 2021, stiger dag for dag. I øjeblikket betjener BBBUS med 20 busser og transporterede 2022 million 1 tusinde passagerer i 170.

Brancheleder

Burulaş, som har øget sin servicekvalitet inden for offentlig bytransport med metro, sporvogn og busser og mellem byer med BUDO og BBBUS, er blevet den førende institution i sektoren ved at transportere cirka 2022 millioner 243 tusind passagerer i hele 355. Burulaş's succes blev også registreret af Bursa handels- og industrikammer. Burulaş blev også anset for at være værdig til branchens førende pris ved prisceremonien De tilføjer værdi til økonomien, hvor BTSO blev afholdt for 48. gang i år, og 4 virksomheder blev præmieret i 39 kategorier. Burulaşs pris blev modtaget af Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester Alinur Aktaş 'fra Murat Kurums hånd, ministeren for miljø, urbanisering og klimaændringer'.

Ingen kompromis med kvaliteten

Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester, Alinur Aktaş, sagde, at transportproblemet ikke kun kan løses med konstruktion af nye veje, broer og kryds, og at kulturen med offentlig transport bestemt bør blive udbredt i Bursa, hvis centrale befolkning nærmer sig 2,5 millioner. Præsident Aktaş sagde, at de har taget skridt til at øge både den økonomiske prispolitik og servicekvaliteten for at fremme offentlig transport, "Vi er i bestræbelserne på at transportere befolkningen i Bursa fra deres hjem til arbejde og fra deres job til deres hjem på den mest behagelige måde. Med de investeringer, vi har foretaget på dette område, stiger antallet af vores borgere, der foretrækker offentlig transport. Med færdiggørelsen af ​​Emek-Şehir Hospital og University-Görükle-linjerne i jernbanesystemet forventer vi mere interesse for jernbanesystemet. Vi er glade for at have modtaget belønningen for al vores indsats med branchelederprisen.”

Günceleme: 24/01/2023 15:51

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar