Små elever var Estrams gæster

Små studerende bliver Estramin-gæster
Små elever var Estrams gæster

Barbaros Primary School børnehaveelever besøgte Estram. De små, der gik rundt på faciliteterne med balloner i hænderne, blev informeret om mange problemer, især sporvognenes arbejdssystem og de regler, der skulle følges i offentlig transport.

Skolerejser for uddannelsesinstitutioner fortsætter uafbrudt for at undersøge Eskişehir Light Rail System-projektet og for at se sporvognenes fungerende system. I denne sammenhæng besøgte Barbaros Primary School børnehaveelever og lærere Estram.

Der blev arrangeret en kampagnetur for de mindste under opsyn af myndighederne på Estram Bevægelsescenter. Her blev de regler, der skal følges i offentlig transport, også forklaret til de små elever, der så vedligeholdelsesværkstedet, vaskeanlægget, sporvognen og lagerområdet på stedet.

Estram embedsmænd, som også introducerede udstyret i sporvognen, fik eleverne til at tage en kort sporvognstur. Skoleturen, hvor de små undersøgte faciliteterne med balloner i hænderne og farverige billeder dukkede op, sluttede med et souvenirbillede taget til minde om dagen.

Günceleme: 17/01/2023 15:31

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar