Statsteatre til at rekruttere 121 overdraget personale

Generaldirektoratet for Statsteatrene
Generaldirektoratet for statsteatre

Generaldirektoratet for statsteatre, kontrakteret personale, som blev sat i kraft med Ministerrådets beslutning af 657/4/6 og nummereret 6/1978, for at blive ansat i de centrale og provinsielle organisationsenheder i Generaldirektoratet inden for rammerne af paragraf (B) i artikel 7 i embedsmandsloven nr. 15754. I overensstemmelse med første afsnit, litra b) i bilag 2 til principperne for ansættelse, vil i alt 2022 kontraktansat personale blive rekrutteret til de stillinger, der er specificeret i listen nedenfor, baseret på 121 KPSS (B) gruppescorerangering, uden nogen skriftlige eller mundtlige eksamener.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

For ansøgerne søges de ovennævnte kvalifikationer, de almindelige betingelser i § 657 i tjenestemandsloven nr. 48 og de særlige betingelser, der er angivet for den opslåede ledige stilling:

  • At være tyrkisk statsborger,
  • At være mindst 18 år gammel fra ansøgningsfristen,
  • Ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,
  • Selv om fristerne angivet i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er udløbet; forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om benådet eller fængslet i et år eller mere for en forsætligt begået forbrydelse, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, misbrug af tillid, svigagtig Ikke at blive dømt for konkurs, budsvindel, manipulation af præstationer, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling,
  • Med hensyn til militærtjeneste for mandlige kandidater; ikke at være involveret i militærtjeneste, at have udført aktiv værnepligt eller at blive udsat eller overført til reserveklassen,
  • Ikke har psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,

METODE OG ANVENDELSESSTED

1- Ansøgninger vil blive modtaget elektronisk inden for 15 (femten) dage (indtil arbejdstidens ophør på den sidste dag) fra datoen for offentliggørelsen af ​​denne meddelelse i Lovtidende.

2-Kandidater, der ønsker at ansøge, skal ansøge via e-Government General Directorate of State Theatres Career Gate-Public Recruitment eller Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Ansøgninger indgivet personligt vil ikke blive accepteret, og ansøgninger indgivet via post eller på anden måde vil ikke blive accepteret.

3-Kandidater, der har dimitteret fra uddannelsesinstitutioner i udlandet eller i Tyrkiet og har ækvivalens med hensyn til den uddannelsesstatus, der søges i denne meddelelse, skal uploade deres dokumenter, der viser ækvivalensen i pdf-format til feltet "Equivalence Certificate" under fanen "Andre dokumenter" under fanen Ansøgning.

4- Da kandidaternes KPSS-score, uddannelse, afdeling de dimitterede fra, værnepligt, straffeattest og identitetsoplysninger vil blive indhentet gennem de relevante institutioners webtjenester via e-Government, vil disse dokumenter ikke blive anmodet om fra kandidaterne kl. ansøgningsfasen. Kandidater, der har fejl/ufuldstændige oplysninger i de nævnte oplysninger om kandidaterne, eller hvis oplysninger ikke kommer fra systemet, bør foretage de nødvendige opdateringer/rettelser fra de relevante institutioner, inden de ansøger, og dem, hvis afgangsoplysninger ikke kommer automatisk, skal indsende deres eksamen. dokumenter i pdf-format til afsnittet "Diamensbevis" under fanen "Andre dokumenter" skal downloades.

5-For at de kandidater, hvis kontrakt er blevet opsagt, eller hvis kontrakt er blevet opsagt ensidigt af deres institutioner, mens de arbejder i kontraktansatte (4/B) stillinger i offentlige institutioner og organisationer, skal attestere, at de har afsluttet den etårige ventetid periode skal de under deres ansøgning indsende det godkendte servicedokument indhentet fra deres tidligere institutioner i pdf-format De skal uploades til feltet "4/B Servicedokument" under fanen "".

6-Kandidater skal uploade serviceerklæringsdokumentet, som de vil modtage fra e-forvaltningen ved hjælp af SSI-registreringen og serviceerklæringen/oprette en stregkodedokumentmulighed, i pdf-format, i feltet "SGK Serviceerklæring" under "Andre dokumenter" " fanen under applikationen.

7-Kandidater, der ansøger om beskyttelses- og sikkerhedsofficerstillinger; "KGG-identitets- og højde-/vægtdokumentet" i pdf-format under fanen "Andre dokumenter" under ansøgningen, der viser de private sikkerhedsvagt-id-kort og højde-/vægtstatus angivet i de særlige betingelser, der kræves for kandidater, således at begge sider er synlige. skal uploades til feltet.

8-Enhver ansøgning, der ikke viser "Din transaktion er gennemført med succes..." på Career Gate-Public Recruitment Platform, vil ikke blive taget i betragtning. Derfor bør kandidater kontrollere, om ansøgningsprocessen er gennemført.

9-Når ansøgningsprocessen er afsluttet, skal kandidaterne kontrollere, om deres ansøgning er blevet udfyldt på skærmen "Mine ansøgninger". Enhver applikation, der ikke viser "Ansøgning modtaget" på skærmen "Mine applikationer", vil ikke blive evalueret.

10-Ansøgere er ansvarlige for at gøre ansøgningsprocessen fejlfri, fuldstændig og i overensstemmelse med de problemer, der er specificeret i denne meddelelse, og uploade de nødvendige dokumenter til systemet på ansøgningsstadiet. Kandidater, der ikke overholder disse spørgsmål, vil ikke kunne gøre krav på nogen rettigheder.

11- Hvis det fastslås, at de ansøgere, der skal ansættes på kontraktbasis, ikke opfylder betingelserne specificeret i denne meddelelse og den relevante lovgivning, vil deres ansøgninger ikke blive vurderet. Derudover opsiges kontrakterne for dem, der viser sig ikke at opfylde ansøgningsbetingelserne, uden kompensation og varsel.

Günceleme: 16/01/2023 10:50

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar