Stor interesse for 'Ejendomsjura' uddannelse på BTSO

BTSOda 'Stor interesse for uddannelse i ejendomsret'
Stor interesse for 'Ejendomsjura' uddannelse på BTSO

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) organiserede 'Real Estate Law'-uddannelse inden for rammerne af BTSO Academy-projektet, som er uddannelses- og udviklingsplatformen for erhvervslivet. Bursa erhvervsverden viste stor interesse for uddannelsen, som blev afholdt med deltagelse af Ali Güvenç Kiraz, stiftende præsident for Real Estate Law Association.

BTSO Academy fortsætter sine uddannelsesprogrammer for sektorrepræsentanter i 2023 uden pause. I programmet organiseret med intens deltagelse af BTSO's bestyrelsesmedlem Alparslan Şenocak og repræsentanter for erhvervslivet gav Ali Güvenç Kiraz, stiftende præsident for Real Estate Law Association, undervisning i ejendomsret, lejeaftaler, forhold mellem lejere og udlejere. Ved åbningen af ​​programmet sagde BTSO's bestyrelsesmedlem Alparslan Şenocak, at med BTSO Academy Project har cirka 700 tusinde BTSO-medlemmer nydt godt af over 100 træningsorganisationer både online og fysisk. Şenocak udtalte, at vigtigheden af ​​at mestre de gældende love, regler og regler, især inden for ejendomsområdet, er steget endnu mere: "Det er af stor betydning for vores sektorrepræsentanter og slutforbrugere at implementere juridiske regler fra købsprocesser til leasing og at få udstyr til at løse de problemer, der opstår. Med de værdifulde præsentationer af vores gæst Ali Güvenç Kiraz havde vi mulighed for at indhente information fra et bredt perspektiv i ejendomssektoren, fra lejekontrakter til ejendomsrådgivning, fra ejerlejlighedsret til annullering af skøde og tinglysningssager, fra udlændinges' boligerhvervelse til ekspropriation.” han sagde.

"Eksistensen af ​​ejendomsudvalg er meget værdifuld"

Ali Güvenç Kiraz, stiftende præsident for Real Estate Law Association, sagde, at Bursa er en af ​​de vigtigste provinser i Tyrkiet med hensyn til industri og handel. Kiraz sagde, at der har været en alvorlig acceleration i ejendomssektoren i Bursa for nylig, "Bursa har brug for disse træninger, og dette er hovedårsagen til denne mængde i dag. Vi gennemførte et effektivt program med deltagelse af over 400 brancherepræsentanter. Jeg vil gerne takke alle interessenterne, især İbrahim Burkay, formand for BTSO, som organiserede denne træning for os. I dag fandt vi det vigtigt at understrege to hovedspørgsmål. Ejendomsrådgivning var en af ​​dem. Ejendomsrådgivning er blevet et seriøst erhverv med initiativer fra erhvervs- og industrikamrenes ejendomsudvalg. I dag informerede vi vores venner om vores rettigheder og pligter. Det vigtigste spørgsmål, vi fokuserede på, var afgørelsen fra højesterets sidste generalforsamling. Med denne beslutning vil ejendomskonsulenter begynde at opkræve dig ikke kun servicegebyret, men også straffeklausulen. Vi gav oplysninger om denne ordning til vores ejendomskonsulentvenner. Med denne beslutning blev det forstået, hvor værdifuld eksistensen af ​​ejendomsudvalg i handels- og industrikamre er.” brugte sine udtalelser.

"Tyrkisk lejelov er forskellig fra mange lande"

Ali Güvenç Kiraz, som også gav information til deltagerne om lejekontrakter og lejelovgivning, sagde, at tyrkisk lov adskiller sig fra mange lande i verden. Kiraz sagde, at den tyrkiske lejelov er et system baseret på berettiget udsættelse, "Det er nødvendigt at være opmærksom på forlængelsesperioderne i kontrakterne. Når de nødvendige betingelser er opfyldt, er det vigtigt at åbne en fraflytningssag, forudsat at der sendes en advarsel 3 måneder i forvejen. Når sådanne problemer mestres, vil konflikter blive reduceret til et minimum." sagde.

Günceleme: 31/01/2023 16:51

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*