Sultanbeyli 100 års jubilæum Sports Complex trådte i tjeneste

Sultanbeyli Yil Sports Complex trådte i tjeneste
Sultanbeyli 100 års jubilæum Sports Complex trådte i tjeneste

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu og Sultanbeylis borgmester Hüseyin Keskin åbnede sammen med eleverne fra İBB Sports Schools det 300 dekar store kompleks, som blev taget i brug inden for rammerne af "300 projekter på 150 dage" maraton, der kostede cirka 40 millioner lira. Ved åbningsceremonien sagde İmamoğlu: "Vi er fast besluttet på at sprede vores folks frugtbare penge til hver region i Istanbul på den mest frugtbare måde og tilbyde denne service med omhyggeligt arbejde i vores 39 distrikter i Istanbul. Fordi vi har en ledelsesmentalitet, der ved, hvordan vi skal redegøre for vores nation, og som ser på den som dens øjenlys, mens vi bruger vores nations penge. Vi kommer fra en kultur, der ved, at politik ender ved stemmeurnerne, så er det vigtigste at tjene folket, og at vi skal aflægge regnskab over for folket på denne rejse,« sagde han.

Sultanbeyli 100th Year Sports Complex blev taget i brug i samarbejde med Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Sultanbeyli Municipality. IMM formand Ekrem İmamoğlu, Sultanbeylis borgmester Hüseyin Keskin og Kartals borgmester Gökhan Yüksel åbnede det omkring 300 dekar store kompleks, som blev taget i brug i Mimar Sinan-distriktet som en del af "300 projekter på 40 dage"-maraton sammen med eleverne fra İBB Sports Schools. Da han talte ved åbningen, hvor hundredvis af børn skabte en visuel fest med tyrkiske flag i hænderne, gav İmamoğlu eksempler på de kvaliteter, som sport, som startede i en ung alder, bragte ham i hans liv. "Vi vil have; Imamoğlu sagde: "Du er måske ikke en god fodboldspiller i morgen, du er måske ikke en god tennisspiller eller en anden gren... Men uanset om du er læge, lærer eller borgmester, så er det, hvad du oplever i dag. Alle de gode træninger vil yde et stort bidrag til dig. Glem aldrig dette. Kom derfor gerne her og vær med os, få god træning. Se på livet på en sund måde," sagde han.

"DER ER EN INVESTERING PÅ OVER 150 MILLIONER LIRA"

İmamoğlu understregede, at de gør en intens indsats for at transformere Istanbul med sport, og påpegede, at de arbejder hårdt på at bringe OL 2036 og Paralympiske Lege til Istanbul i denne sammenhæng. İmamoğlu understregede, at der er andre parametre end at bringe nye sportsfaciliteter til byen i denne forstand, og sagde: "Hvad er der i det? Der er meget arbejde i det. Der er høflighed i det. Dette inkluderer at spille spillet efter spillets regler. Når man får al uddannelsen, bliver man faktisk et meget respektabelt, demokratisk og sundt samfund. Ved at udtrykke, at IMM er den største institution, der tilbyder sportstræning i Tyrkiet, sagde İmamoğlu: "Jeg ser stolt på denne facilitet, som blev åbnet inden for rammerne af 300 projekter på 300 dage. Her er der en investering på over 150 millioner lire. Navnet på dette kompleks er '100. Year Sports Complex er et skridt, der passer til vores republiks hundrede år."

"VI HAR LIDT FORSTÅELSE, MENS VI BRUGER VORES NATIONS PENGE"

Siger: "Jeg vil gerne takke vores ærede borgmester i Sultanbeyli for at have været ved hvert bord med os, med et fælles sind, fra begyndelsen af ​​denne rejse, i nærværelse af jer alle, for hans bidrag til at træffe disse beslutninger og dannelsen af ​​en fælles beslutning,” opsummerede İmamoğlu deres arbejde i Sultanbeyli-distriktet. Idet İmamoğlu understregede, at måden at bruge Istanbulitternes penge på effektivt og korrekt går gennem et fælles sind, sagde İmamoğlu: "I denne sammenhæng er vi fast besluttet på at sprede vores folks frugtbare penge til alle dele af Istanbul på den mest frugtbare måde og tilbyde denne service med omhyggeligt arbejde i vores 39 distrikter i Istanbul. Fordi vi har en ledelsesmentalitet, der ved, hvordan vi skal redegøre for vores nation, og som ser på den som dens øjenlys, mens vi bruger vores nations penge. Det vil vi heller aldrig give op på. Vi kommer fra en kultur, der ved, at politik ender ved stemmeurnerne, så er det vigtigste at tjene folket, og at vi skal aflægge regnskab over for folket på denne rejse,« sagde han.

"I REPUBLIKKEN KEND LEDERE DERES GRÆNSER OG RESPETERER IKKE DERES BORGERE"

İmamoğlu sagde, at det er det republikanske regime, der regulerer administratorerne, der administrerer de offentlige institutioner, "I republikken kender administratorerne deres grænser og undlader ikke at respektere deres borgere. At være ham værdig er et af de vigtigste principper i mit liv. For ham er republikken meget værdifuld, meget speciel. For ham er republikken de forældreløses hjem. Derfor er det vores pligt at beskytte republikken indtil enden og at krone den med demokrati og retfærdighed.” Idet han udtrykte sin tak til alle, der bidrog til åbningen af ​​komplekset fra i går til i dag, sagde İmamoğlu: "Kære børn, kære unge mennesker, jeres indsats og aktiver her vil øge vores tillid til fremtiden. Øge antallet, bidrage til dig sammen, opfylde dine behov, hvis nogen; Hvis der er andre uddannelser, vi har at tilbyde dig, er det vores ansvar også at møde dem. Jeg håber, at denne gode start vil nå en fremtid, der vil bringe os verdensmestre og olympiske mestre, gøre alle mennesker i vores land stolte og gøre vores familier glade."

FRA KESKIN TIL İMAMOĞLU "FÆLLES PROTOKOL" TAK

Sultanbeyli-borgmester Keskin delte også oplysningerne om, at de vil drive det sammen med IMM i henhold til protokollen for almindelig brug. Påpegede, at 2000 kvadratmeter af anlægget vil blive brugt af İBB og 12 tusind 500 kvadratmeter vil blive brugt af dem, sagde Keskin: "Vi underskrev en smuk protokol, så de åbne områder også vil blive brugt af İBB og Sultanbeyli Kommune. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke vores hovedstadskommune og vores kolleger. Med en smuk protokol præsenterer vi et smukt anlæg for vores dyrebare Sultanbey beboere og gæster. Jeg vil gerne takke ham for det faktum, at dets konstruktion blev påbegyndt i perioden for vores tidligere İBB-præsident, Mr. Mevlüt Uysal. IMM-præsident, hr. IBB, som fortsatte og afsluttede byggeriet og bragte et virkelig smukt anlæg til vores distrikt, og vi åbnede det sammen i dag. Ekrem İmamoğluJeg skylder ham og hans værdifulde team en stor taknemmelighed.”

IMM OG SULTANBEYLİ KOMMUNE VIL MED

IMM vicegeneralsekretær Arif Gürkan Alpay delte også følgende oplysninger om komplekset, der blev åbnet i hans tale:

"Stadiondelen af ​​anlægget, som blev bygget af IMM og har et samlet areal på 38 tusind 969 kvadratmeter, drives af Sultanbeyli Kommune i overensstemmelse med den underskrevne protokol. I komplekset, 68×105 meter i størrelse, 3250 personers tribunekapacitet, 1 fodboldbane, 2 dommerrum, 4 omklædningsrum, 2 trænerrum, 9 klasseværelser, 22 kontorer, 1 skydeplads, 3 klublokaler, 1 førstehjælpsrum område, til brug for Sultanbeyli Kommune. moskeen er placeret. Til brug for İBB er der 3 tennisbaner, 1 fitnessrum, 1 studiehal, 2 indendørs tæppepladser og 16 omklædningsrum.”

DEN FØRSTE KAMP MELLEM DAMES FODBOLDHOLD BLÆSTEDE I STARTFLØTTE

İmamoğlu og den medfølgende delegation foretog undersøgelser i sportskomplekset efter programmet. I møde med unge atleter på tennisbaner og fitnesshaller formidlede İmamoğlu sine ønsker om succes. İmamoğlu fløjtede af til den første kamp i anlægget med Keskin og tog et souvenirbillede med de kvindelige fodboldspillere.

Günceleme: 31/01/2023 16:08

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*