TİGEM skal rekruttere 50 kontraktmedarbejdere

TİGEM vil leje anlægskompleks til grøntsagsfrøproduktion
TIGEM

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om undersøgelse og tildeling af landbrugsingeniør-, dyrlæge-, tekniker- og teknikerstillinger, der skal ansættes i provinsorganisationen for generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder, udpeges følgende stillinger til følgende stillinger som et resultat af skriftlige og mundtlige prøver.

For detaljer om annonce KLIK HER

tigem arbejdsforsker

EKSAMEN ANSØGNINGSKRAV

De, der ønsker at tage adgangseksamen, skal opfylde følgende betingelser:

a) At overholde de generelle betingelser, der er angivet i artikel 399 i lovdekret 7,

b) At dimittere fra fakulteter/skoler/faglige gymnasier eller afdelinger af højere uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens er godkendt af Council of Higher Education, hvor stillingen er specificeret,

c) Fra ansøgningsfristen, mindst halvfjerds (2022) point fra 3 Public Personnel Selection Examen fra KPSSP93 (for bachelor-kandidater), KPSSP94 (for associerede graduates) eller KPSSP24.12.2022 (for sekundære uddannelser, resultatet annonceret d. 70) og derover,

EKSEMPLET OG HISTORIE

1) Den skriftlige del af optagelsesprøven afholdes lørdag den 18.03.2023 kl. 10.00:80 af Gazi University Measurement and Evaluation Application and Research Center (GAZİÖDM) i en enkelt session i Ankara. Eksamen består af 120 multiple choice-spørgsmål, og prøvens varighed er XNUMX minutter.

2) Kandidater, der er berettigede til at deltage i den skriftlige del af optagelsesprøven, afgøres efter rangering med udgangspunkt i kandidaten med den højeste score i KPSSP3-, KPSSP93- eller KPSSP94-scoretypen i henhold til det graduerede program angivet i bekendtgørelsen, og ikke over 10 (ON) gange antallet af stillinger, der er planlagt til at blive udnævnt. Kandidater med samme score som KPSSP3-, KPSSP93- eller KPSSP94-scoretypen i henhold til den dimitterede uddannelse indkaldes også til adgangsprøven. Kandidater i ranglisten annonceres på opslagstavlen og hjemmesiden for Generaldirektoratet. Derudover får kandidater, der optages til eksamen, elektronisk besked.

3) Kandidater, der er berettiget til at tage den skriftlige eksamen, betaler gebyret på 07.02.2023 TL (20.02.2023 og 150) med debet-/kreditkort (ved at indtaste kortnummeret) ved at indtaste deres TR-identitetsnummer på odeme.gazi.edu.tr mellem XNUMX og XNUMX; (Betalinger foretaget ved bankoverførsel, elektronisk pengeoverførsel eller andre midler behandles ikke), efter at have foretaget betalingen, ansøger kandidater til eksamen ved at klikke på basvuru.gazi.edu.tr og indtaste deres TR-identitetsnumre og udfylde de påkrævede felter i applikationssektionen.

4) Når kandidaterne kommer til eksamen, kan de bruge alle eksamensadgangsdokumenterne og særlige identitetsdokumenter givet af GAZİÖDM {Identity Card med aktuelt foto med tyrkisk identitetsnummer, Republikken Tyrkiets identitetskort (nyt identitetskort), gyldigt pas , blåt kort/lyserødt kort eller midlertidigt identitetsdokument (de vil have det med)} for at udstede et nyt ID. Kandidater, der ikke har særlige identitetspapirer ud over adgangsdokumentet til eksamen, eller som har et identitetsdokument, der er deformeret nok til at gøre det vanskeligt at genkende kandidaten eller mangler officielle identitetstræk (ingen kold stempel, ingen segl osv.) og enhver kandidat, der kommer efter, at eksamen er startet, vil ikke få lov til at gå til eksamen.

5) Der medbringes ikke ejendele, tasker, punge, mobiltelefoner, lommeregnere mv. ud over sorte blyanter, viskelædere, spidsere, vand på gennemsigtig flaske, servietter (med eller uden gennemsigtig emballage), særlige identifikationspapirer og adgangsdokumenter til eksamen. ind i eksamensbygningerne. Elektroniske enheder vil ikke blive accepteret.

6) Kandidater vil være forpligtet til at overholde eksamensreglerne fastsat af GAZİÖDM.

7) Kandidater, der har bestået den skriftlige eksamen, vil blive underkastet den mundtlige eksamen i Ankara, og dato, sted og tidspunkt for den mundtlige eksamen vil blive annonceret separat på TİGEM (tigem.gov.tr) hjemmeside.

EKSEMPLETS ANVENDELSE

1) Ansøgninger vil blive indgivet til personaleafdelingen i Generaldirektoratet for Landbrugsvirksomheder mellem 17.01.2023 og 27.01.2023 med hånden eller pr. post (returneret registreret eller kurer). Ved ansøgning pr. post skal de påkrævede dokumenter være ankommet til ansøgningsstedet senest ved udløbet af ansøgningsperioden, og ansøgninger, hvis dokumenter vil være formandskabet i hænde efter ansøgningsperiodens udløb, vil ikke blive behandlet.

Dokumenter, der kræves på ansøgningstidspunktet:

  • Certificeret (notar- eller skolecertificeret eller e-forvaltningsudskrift) kopi af eksamensbevis eller eksamensbevis, (for dem, der har afsluttet deres uddannelse i udlandet, en kopi af eksamensbevisets ækvivalensdokument)
  • Computerudskrift af resultatdokumentet, der viser KPSS-score,
  • Et foto i passtørrelse,
  • ID-kort kopi,
  • Hvis der er handicap blandt de kandidater, der skal op til eksamen, skal det dokumenteres med en sundhedsnævnsrapport,
  • Informationsformularen, der indeholder kontakt- og e-mail-oplysninger for kandidaterne, kan hentes fra hjemmesiden for vores generaldirektorat.

Günceleme: 16/01/2023 11:07

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar