TÜRASAŞ skal rekruttere 27 fastansatte

TURASAS
tãœrasaå

Tyrkiet Rail System Vehicles Industry Inc. Fastansatte medarbejdere vil blive rekrutteret gennem det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR) for at blive ansat med en tidsubegrænset ansættelseskontrakt underlagt arbejdsloven nr.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

De, der vil blive rekrutteret som arbejdere;

1. Forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om de er benådet, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod det nationale forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillidsbrud, svigagtig konkurs Ikke at blive dømt for svindler i udbuddet, manipulation af udførelsen af ​​ydelsen, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af forbrydelsen eller smugling,

2. Ansøgninger fra dem, der afskediges fra deres job eller erhverv, og dem, der er frataget offentlige rettigheder i henhold til den relevante disciplinære lovgivning i offentlige institutioner og organisationer, vil ikke blive accepteret,

3. ikke har modtaget alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution

4. At have fyldt 18 år og ikke overstige 30 år på bekendtgørelsesdatoen,

5. Må ikke være relateret til militærtjeneste (at have udført, suspenderet eller fritaget),

6. Inden for de typer tjenester/professioner, der kræves af Sakarya og Sivas regionale direktorater, der er tilknyttet vores generaldirektorat, vil indkøb blive foretaget på provins-/distriktsniveau. I ansøgninger vil adresserne på de personer, der er registreret i det adressebaserede folkeregistreringssystem blive taget i betragtning.

7. For at have det angivne uddannelsesniveau fra den dag, meddelelsen blev offentliggjort,

8. Kandidater, der ikke har de kvalifikationer, der kræves for ansættelse som følge af ansættelsen, og de, der har afgivet falske, vildledende eller falske udtalelser og sat i deres præferencer, vil ikke blive udpeget. Selvom det er gjort, vil tildelingsprocessen blive aflyst. Kandidater, der ikke indsender de krævede dokumenter i tide, selv om de opfylder kvalifikationerne og betingelserne for de stillinger, de er placeret i, vil ikke blive udpeget,

9. Prøvetiden for de arbejdere, der skal rekrutteres, er 4 måneder, og ansættelseskontrakten for dem, der ikke får succes inden for prøveperioden, opsiges uden kompensation uden at afvente opsigelsesperioden.

10. Kandidater anses for at have accepteret at arbejde om natten, arbejde på skift, ikke have en allergisk sygdom, der forhindrer dem i at udføre deres pligter, og at udføre andre arbejder, som administrationen vil give i overensstemmelse med deres titel,

11. Det er påkrævet at attestere, at der ikke er noget fysisk, mentalt og åndeligt helbredsproblem, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt, og at han kan arbejde i de job, der er defineret i Tungt og farligt arbejde.

ANSØGNINGSMETODE, STED OG DATO, PROCEDURER FOR LEVERING AF DOKUMENT

1. Ansøgere skal indsende deres ansøgninger online via det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR) websted mellem 16/01/2023 og 20/01/2023.

2. Hver kandidat vil kun kunne ansøge om én arbejdsplads og én profession fra listen offentliggjort på İŞKUR-webstedet.

3. De arbejdere, der skal rekrutteres i de krævede tjenestetyper, vil blive bestemt af KPSS-score og mundtlig eksamen, forudsat at de er associerede graduates.

4. Der foretages arkivsøgning hos dem, der er beskikkede i henhold til "Sikkerhedsefterforsknings- og arkivforskningsloven" nummereret 7315.

5. De dokumenter, der anmodes om fra de kandidater, der er berettiget til at blive udpeget, leveringsstedet for dokumenterne og andre spørgsmål vedrørende datoerne vil blive annonceret på turasas.gov.tr.

TURASAS vil rekruttere permanent

Günceleme: 16/01/2023 11:10

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar