Antallet af downloads af mobilapplikationen 'Agriculture in My Pocket' over 100

Antallet af downloads af Agricultural Pocket Mobile Application passerede tusinde
Antallet af downloads af mobilapplikationen 'Agriculture in My Pocket' over 100

I den første måned downloadede og begyndte mere end 1 tusinde brugere mobilapplikationen "Tarımcebimde", som blev implementeret af ministeriet for landbrug og skovbrug. Ifølge erklæringen fra ministeriet letter mobilapplikationen "Landbrug og Skovbrug", som blev introduceret af Vahit Kirişci, ministeren for landbrug og skovbrug, den 100. januar, og modtagelsen af ​​applikationer til landmandsregistreringssystem via e-forvaltning arbejdet for både bonden og bureaukratiet.

Antallet af brugere i mobilapplikationen, som letter arbejdet og transaktionerne for landmænd og producenter, oversteg 1 tusind i den første måned.

I applikationen designet af ministeriet for landbrug og skovbrug med egne midler; Der er menuerne "Planteproduktion", "Dyreproduktion", "Mine støtter", "e-Government Services", "Supportkalender", "Uddannelse-Publikationer" og "Nyttige oplysninger".

Takket være applikationen kan producenter udføre deres job og transaktioner, som de tidligere kunne udføre ved at gå til ministeriets provins- og distriktsdirektorater, såsom meddelelser om fødsel, død, faldende øreringe og opnå ÇKS-certifikat, takket være den smarte mobil telefonapplikation. Landmænd over hele landet viser stor interesse for mobilapplikationen, som både sparer tid og penge.

"AgricultureCebmde" mobilapplikation; Den kan downloades fra App Store, Google Play og AppGalery mobilbutikker.

Der sker løbende forbedringer og udviklinger i mobilapplikationen 'TarmCebmde', som blev implementeret inden for rammerne af digitalisering i landbruget. I denne sammenhæng blev den aktuelle version af applikationen, som blev yderligere forbedret pr. 31. januar 2023, offentliggjort. Derudover indeholder opdateringen i denne måned omfattende funktioner såsom fiskeri og akvakultur, kæledyr og bylandbrug; Det er planen at tilføje funktioner som natur, skov og vand i juni. På denne måde sigter det mod at gøre mobilapplikationen attraktiv ikke kun for landmænd, men også for alle borgere.

"Vi implementerede applikationen helt med vores egne midler"

Minister Kirişci udtalte, at mobilapplikationen 'Agricultural Cebimde' blev implementeret inden for rammerne af digitalisering i landbruget. Kirişci beskrev applikationen som en revolution og mindede om, at de implementerede mobilapplikationen udelukkende med nationale og nationale midler.

Kirişci sagde: "Sindet og sveden strømmede ind i implementeringen af ​​ansøgningen fra den første dag til i dag tilhører udelukkende personalet i vores ministerium. Der er ikke oprettet et særligt budget til implementeringen.” brugte sine udtalelser.

Kirişci udtrykte sin tilfredshed med det faktum, at applikationen blev downloadet mere end 100 tusind gange i den første måned, og udtalte, at systemet vil blive introduceret til alle landmænd og brugere og vil blive yderligere udvidet.

Minister Kirişci understregede, at applikationen konstant vil blive forbedret og bemærkede, at feedback fra brugere er vigtig i denne ramme.

Günceleme: 01/02/2023 14:39

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*