Bilsems Begavede Elever Oplev Rumrejser

Bilsemins særlige talentfulde studerende oplever rumrejser
Bilsems dygtige elever oplever rumrejser

Inden for rammerne af den protokol, der er underskrevet mellem den tyrkiske rumfartsorganisation og det nationale undervisningsministerium, modtager 100 studerende fra de videnskabs- og kunstcentre, hvor begavede studerende trænes, praktisk træning i rumrejser på Space Camp Tyrkiet.

Lejren i Izmir, en af ​​de to rumlejre, der er licenseret af US Space Sciences Exhibition Commission; Den byder velkommen til et stort antal pladsentusiastiske børn, unge og voksne fra forskellige lande.

Med organisationen af ​​den tyrkiske rumfartsorganisation og Generaldirektoratet for Specialuddannelse og Vejledningstjenester deltog 100 studerende og 20 lærere, der studerede på BİLSEMs i forskellige byer i Tyrkiet, i lejrens 5-dages program på grund af semesterpausen.

Oplev flyvning som astronauter

I lejren, hvor der gives teoretisk information om rummet, oplever eleverne at gå på Månen, hvor tyngdekraften er mindre end på Jorden, med en simulator. Elever, der oplever, hvordan en astronaut tager et skridt på Månen med specielle enheder, oplever også turen visuelt med de virtual reality-briller, de har på. I multi-akse simulatoren formidles følelsen af ​​tab af sted og retning, som astronauter kan opleve i rummet.

Deltagerne i lejren deltager i en 1-times virtuel rumflyvningsmission

I den mission, der udføres samtidigt på tre simulatorer, rumfærgen, kontrolcentret på jorden og den internationale rumbase, søger astronauter og embedsmænd fra jord- og rumbasen løsninger sammen for en vellykket gennemførelse af flyscenariet. I missionen, hvor astronauterne oplever, hvad de oplever under flyvningen, forsøges deltagerne også at opnå færdigheder som teamwork og problemløsning.

Programmet, der har til formål at øge viden og bevidsthed hos studerende inden for rumvidenskab og -teknologi og at opmuntre dem til at planlægge deres karrierer i rummet, afsluttes med en dimissionsceremoni fredag ​​den 3. februar. På den anden side tilbydes der forskellige rumlejrprogrammer i løbet af året med praktisk træning i rumvidenskab og -teknologi og 9, 15 og 2-dages programmuligheder for studerende i alderen 5-6 år.

Günceleme: 01/02/2023 16:32

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*