Hvad er kvinders rettigheder i en skilsmissesag?

skilsmisse advokat
skilsmisse advokat

En kvinde, der er perfekt i skilsmisse eller mindre defekt end sin mand, har nogle rettigheder som følge af skilsmisse, eller når en retssag er anlagt. Det er muligt at opstille dem kort som følger:

  1. a) Hvis huset har børn, kan det anmode om, at det tildeles det sammen med barnet.
  2. b) Under retssagen kan han/hun anmode om udbetaling af underholdsbidrag.
  3. c) Hvis han er perfekt eller mindre mangelfuld i skilsmisse, kan han anmode om materiel og moralsk kompensation.
  4. d) Ved færdiggørelsen af ​​skilsmissebeslutningen kan han modtage deltagelse, fattigdom og underholdsbidrag afhængig af, om han har et barn eller ej.
  5. e) Bidrag mv ved ubestridt skilsmisse. I henhold til bestemmelserne i aftaleprotokollen om økonomiske rettigheder beslutter dommeren at blive skilt. I denne aftale ser dommeren på, om der er en interesseafvejning mellem parterne, og om testamenterne er forenelige med skilsmissen.
  6. f) Efter den formueordning, der anvendes i ægteskabet efter skilsmissen, indtræder kvindens ret efter den under ægteskabet erhvervede formue.

Hvad kan en kvinde kræve i en anfægtet skilsmissesag?

Konflikt betyder, at der ikke er enighed mellem parterne. Hvis en kvinde er perfekt eller mindre mangelfuld end en mand, har hun ret til at kræve materiel og moralsk kompensation. Har huset et barn, kan han/hun anmode om at få det tildelt ham/hende med barnet. Under retssagen kan han/hun anmode om udbetaling af underholdsbidrag. Med færdiggørelsen af ​​skilsmissebeslutningen kan han modtage deltagelse, fattigdom og underholdsbidrag, alt efter om han har et barn eller ej.

Ifølge den formueordning, der anvendes i ægteskabet, har kvinden ifølge den under ægteskabet erhvervede formue også krav på disse ejendomme. For bedre støtte til dette skilsmisse advokat Du kan kontakte.

Hvem får forældremyndigheden i en anfægtet skilsmisse?

Forældremyndighed er relateret til den offentlige orden, og barnets tarv er et spørgsmål, der bør tages som udgangspunkt i afgørelsen.

Generelt, afhængigt af barnets alder, vil dommeren sætte pris på, hvem der får forældremyndigheden. Det er almindelig praksis at overlade forældremyndigheden over det mindreårige barn til moderen.

Barnet, som på grund af sin alder har nået det niveau, at det forstår begivenhederne, kan også lytte til ham, hvis dommeren finder det passende i forhold til forældremyndigheden.

Forældremyndigheden over det barn, der har behov for moderens nære opmærksomhed og omsorg, kan gives til moderen, selvom moderen er skyld i skilsmissen.

Ved at give forældremyndigheden tages der mere hensyn til barnets alder, behov og udvikling end forældrenes situation.

Hvordan afslutter man hurtigt en anfægtet skilsmissesag?

Anfægtede skilsmissesager er sager, der har begæringsfaser og derefter fortsætter med en høring. Generelt er høringstiderne værdsat af dommeren og bestemt af arbejdsbyrden. I store byer kan denne proces tage længere tid. Det er ofte ikke muligt at forudsige et bestemt tidspunkt. Men hvorfor anvender Justitsministeriet måltid for disse sager, og det er planen at afslutte de anfægtede skilsmissesager inden for højst 1 år.

Når der tages hensyn til retsmidler, kan det dog være nødvendigt at afvente en vis periode på afsigelsen af ​​dommen.

Din skilsmisseadvokat kan påvirke processen med små berøringer ved at forhandle med dommere og domstolsenheder for at fremskynde sagen. I den henseende foregår forløbet normalt inden for de rammer, som dommeren har fastsat, men forløbet følges af advokaten.

I forhold til advokatens opfølgning af sagen, eller.av.tr Du kan få oplysninger fra vores adresse og Retshjælp Du kan kontakte os vedr

Ekspertadvokat for anfægtet skilsmisse i Ankara

Anfægtet skilsmisse er den skilsmisse, der sker uden en aftale mellem manden og hustruen, afhængig af de almindelige og særlige skilsmissegrunde, der er anført i TMK, og baseret på en af ​​ægtefællernes skyld. I denne sammenhæng skal skilsmissen være begrundet i en begrundelse. Påstanden drejer sig om fremlæggelsen af ​​påstandene i sagen, derfor kræves indledende forberedelse til skilsmissen, hvis sagsøgeren er ansøger og fremlæggelse af beviser, hvis sagsøgte er sagsøgt, kræves modkrav og forsvar af kravene .

Skilsmissesager er unikke og kan kræve fortsættelse af processen ved at indgive andre retssager, afhængigt af karakteren af ​​hvert forhold. Derefter bodeling, forældremyndighed mv. sager er også særskilte sager, der supplerer, men tilføjer skilsmissesagen.

Af denne grund, med vores erfarne advokatpersonale i forhold til vores ekspertise, eller.av.tr Du kan få oplysninger fra vores adresse og ansøge os om juridisk bistand.

ekspert Skilsmisse advokat det vil hjælpe dig med at komme igennem retssagsprocessen med en nem og kompetent juridisk rådgivning. Derudover vil den vejlede sagen ved at støtte dig juridisk, så du ikke mister dine rettigheder.

Günceleme: 01/02/2023 22:50

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*