Agroexpo åbnede dørene for 18. gang

Agroexpo gange Acti Doors
Agroexpo åbnede dørene for 18. gang

Tyrkiets største landbrugsorganisation, Agroexpo-18, arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality. Den internationale landbrugs- og husdyrmesse er startet. Præsident Soyer, som udtalte, at de startede med ordet "Kurda, Kuşa, Aşa" og implementerede mange landbrugsprojekter, mens de formede landbrugsvisionen for İzmir, sagde: "Jeg håber, at disse bestræbelser i İzmir vil sprede sig over hele Tyrkiet under vejledning af İzmir. fælles sind og øge konkurrenceevnen i vores landbrugssektor." sagde.

Arrangeret af Orion Fairs, Agroexpo -18. Den internationale landbrugs- og husdyrmesse er startet. Izmir Metropolitan Kommunes borgmester talte ved åbningsceremonien Tunç SoyerHan sagde, at den hurtigt voksende tørke, fødevarekrisen, der opslugte millioner, politikken pålagt af landbruget og frømonopoler er den største trussel mod menneskeheden. Minister Tunç Soyer, ”Vi er nået til slutningen af ​​systemet, der belåner selv den sidste krone i vores landmænds lommer med løftet om øget produktivitet. For landbrug er ikke kun et teknisk problem, det er selve livet. Vores generation producerer sine egne løsninger mod standardiseret landbrug. Verdens befolkninger og lokale regeringer fremsætter helt nye metoder mod de landbrugsmonopoler, der næres af spiralen af ​​fattigdom i landdistrikter og byer. Tyrkiets landbrugssektor bør ikke vende det blinde øje til denne hurtige transformation. Tværtimod skal den tilpasse sig for at øge sin økonomiske volumen og opbygge sin konkurrence med verden fra dette tidspunkt. Sund, velsmagende, mangfoldig og naturvenlig mad er en grundlæggende menneskeret. Vi må meget godt se, at millioner af mennesker, mødre, fædre og unge verden over har taget skridt til at genvinde denne ret.”

"Vores første ord var 'Ulv, Fugl, Asha'"
Forklarende, hvordan de producerede løsninger på problemer med politikken "Et andet landbrug er muligt", sagde præsidenten. Tunç Soyer, “Mens vi skabte İzmirs landbrugsvision, var vores første ord 'ulv, fugl, træ'. Fordi dette ord er en hensigtserklæring lavet af vores landmænd, mens de har drysset frø på jorden i århundreder i Anatoliens landbrugstradition. Det er et meget klart princip. Denne sætning, som beskriver Anatoliens fertilitetsmatematik, fortæller os i sin enkleste form, hvordan vi kan bekæmpe vores destruktive ambition: at tage en for os selv og give to til livet. I lyset af dette løfte sagde vi "Et andet landbrug er muligt". Hvorfor kalder vi det et andet landbrug? For mens disse lande var et af de få lande, der var selvforsynende med hensyn til fødevareproduktion, blev vores landsbyboere, som Atatürk kaldte 'nationens herre', ude af stand til at producere på dette tidspunkt. Byer blev til steder, hvor bonden forlod sin jord og blev til billig arbejdskraft. Landsbyer blev lukket, og det familielandbrug, der skabte vores landbrugskultur, blev ofret til store virksomheder. I disse lande, hvor får, geder og kvæg først blev tæmmet, er vi blevet et land, der bringer levende dyr fra udlandet. Desværre importerer vi nu selv hvede, hvis hjemland er Anatolien. På grund af det vand, der spildes i landbruget, begyndte grundvandet at trække sig tilbage, og vores forfædres frø begyndte at forsvinde. Vi i İzmir gør en indsats for at ændre dette forfærdelige billede i vores land."

"Vi har identificeret fem strategiske produkter"
Præsident Soyer sagde, at der er et stærkere forhold mellem økologi og økonomi end ligheden mellem lyd, "Det er ikke muligt at opnå en permanent udvikling i økonomien uden at beskytte økosystemet. Krisen skabt af klimakrisen og pandemien i den globale økonomi er det vigtigste bevis på dette. Vi har dannet vores landbrugspolitik ud fra dette faktum. Vi har bygget et sæt politikker til at bekæmpe fattigdom og tørke på samme tid. Vi har identificeret fem strategiske produktklasser i İzmir med høj økonomisk værdi, lavt vandforbrug og højt eksportpotentiale. Den første søjle i denne landbrugsmosaik, der udelukkende består af lokale frø og racer, er græsgange, den anden er korn og bælgfrugter, den tredje er oliven- og olivenolie, den fjerde er tørkebestandige frugter såsom druer, figner og mandler, og den femte er kystfiskeri. Vi yder en købs- og salgsgaranti for disse produkter, som produceres i store mængder af de små producenter i Izmir og har høj økonomisk værdi. Vi bygger en landbrugspolitik baseret på vores egne ressourcer. Vi sikrer udvikling af landdistrikterne ved at gøre det muligt for vores landsbyboere at blive fodret, hvor de er født. Ved at bruge det rigtige produkt på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt beskytter vi vores vandressourcer og natur. Vi bidrager til væksten i fødevareindustrien og beskæftigelsen i İzmir ved at producere produkter med værditilvækst. Måske vigtigst af alt leverer vi sikker, uafbrudt og økonomisk overkommelig mad til millioner af vores borgere i vores byer mod de høje omkostninger og massefattigdommen i vores land. Jeg håber, at disse bestræbelser i İzmir vil sprede sig til hele Tyrkiet og vil øge konkurrenceevnen i vores landbrugssektor”.

"Vi ønsker at øge samarbejdet med tyrkiske virksomheder"
Rwamirama Bright, Ugandas viceminister for landbrug, dyreindustri og fiskeri, udtalte, at de lægger vægt på landbrug, og at de ønsker at øge deres samarbejde med tyrkiske virksomheder inden for messens rammer.

"Det giver styrke til vores udviklingstræk"
Mahmut Özgener, formand for Izmir Handelskammer, sagde: "Agroexpo er en messe, der tager fart hvert år og styrker vores udvikling af landbruget." Præsident Jak Eskinazi, koordinator for Aegean Exporters' Unions, sagde: "Som Aegean Region, verdens landbrugslager, fastholdt vi vores lederskab i 2022. Jeg tror, ​​vi vil beskytte det i 2023," sagde han.

"Jeg finder Büyükşehirs praksis meget vigtig"
Aegean Region Chamber of Industry Næstformand for bestyrelsen Hakan Product sagde: "Jeg finder landbrugspraksis i Metropolitan Municipality meget vigtig". Fatih Tan, formand for bestyrelsen for Orion Fairs, borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerHan takkede for hans støtte.

Hvem deltog?
Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester deltog i åbningen af ​​Tyrkiets største landbrugsorganisation, der blev afholdt på messen Izmir. Tunç Soyer, Köy-Koop İzmir Unionspræsident Neptün Soyer, İzmirs udenrigsministeriums repræsentant og ambassadør Naciye Gökçen Kaya, Ugandas viceminister for landbrug, dyreindustri og fiskeri Rwamirama Bright, chef for uddannelses- og publikationsafdelingen i ministeriet for landbrug og skovbrug Kahra Bman Çolakoğlu, İzmir Handelskammer Bestyrelsesformand Mahmut Özgener, Aegean Exporters' Union Coordinator Chairman Jak Eskinazi, Aegean Region Chamber of Industry Næstformand Hakan Product, Izmir Provincial Agriculture and Forestry Manager Mustafa Özen, Orion Fairs Fa Chairman distriktsborgmestre, repræsentanter for politiske partier, branchefolk, samarbejds- og fagforeningspartnere, ledere og repræsentanter for ikke-statslige organisationer og borgere.

Agroexpo arrangeres for 18. gang
Agroexpo, som var vært for 90 udstillere og omkring 49 tusinde besøgende fra 358 lande sidste år, blev arrangeret i regi af handelsministeriet med organisationen af ​​Ægæiske eksportørers sammenslutninger. I "Buyers Delegation Bilateral Meetings" blev der opnået et forretningsvolumen på 2 milliarder dollars. I år, på messen mellem 1.-5. februar 2023, vil sektorrepræsentanter mødes med næsten tusinde købervirksomheder fra Europa, Mellemøsten, Afrika, Balkan og de tyrkiske republikker. Med et forretningsvolumenmål på 2.5 milliarder dollars sigter den 18. Agroexpo mod at være vært for tæt på 100 tusinde besøgende med 80 udstillere fra 400 lande.

Günceleme: 01/02/2023 16:47

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*