Rådnende observationsterrasser i Konak er ved at blive demonteret

Curuyen observationsterrasser i palæet
Rådnende observationsterrasser i Konak er ved at blive demonteret

Izmir Metropolitan Municipality startede demonteringen af ​​de tre udsigtsterrasser mellem Konak Pier og Passport Ferry Pier, som satte borgernes liv og ejendomssikkerhed i fare ved at rådne under påvirkning af havvand.

Izmir Metropolitan Municipality har påbegyndt demonteringen af ​​de tre udsigtsterrasser, som er placeret mellem Konak Pier og Passport Ferry Pier, og hvis stålkonstruktion og trædele har rådnet på grund af virkningen af ​​havvand i de senere år. Izmir Metropolitan Municipality tog sikkerhedsforanstaltninger for udsigtsterrasserne, som blev taget i brug i 2002, men som ikke blev renoveret på grund af en domstolsafgørelse om at rive dem ned, og omringede udsigtsterrasserne med betonbarrierer og ståltråde.

På trods af sikkerhedsforanstaltningerne startede teamene fra Videnskabsafdelingen i dag nedtagningsprocessen, så udsigtsterrasserne, som fortsat bliver brugt især af borgere, der fisker, ikke forårsager tab af liv og ejendom. Tre observationsdæk fjernes helt fra kysten.

Günceleme: 01/02/2023 16:50

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*