Galatasaray Ümraniyespor Højdepunkter og mål (3-2) Bein Sports se link

galatasaray umraniyespor mac resumé og mål bein sportsur gs umraniye mac resumé se kopi

Galatasaray Ümraniyespor fremhæver kampresultat: (3-2) og deres mål, se Bein Sports Youtube Lig Tv Gs ÜMRANİYE se linket til kampresuméet Se oversigten og målene fra Galatasaray-kampen. Fortsæt med at læse vores nyheder for at se Icardi-målene! Se Galatasaray Umraniyespor-højdepunkter Youtube Se link til Bein Sports Gs UMRANİYE kampresumé. Hvad er resultatet af Galatasaray Umraniyespor-kampen? Hvor mange gange er Galatasaray Umraniyespor-kampen overstået? Hvem scorede mål i Galatasaray Ümraniyespor-kampen? Se Galatasaray Ümraniyespor oversigt youtube, Gs Ümraniyespor se kampresuméet bein sport, liga tv Galatasaray Ümraniyespor se sammendrag, se sammendraget af Galatasaray-kampen, Hvem scorede målene i Galatasaray Ümraniyespor-kampen? Hvor lang tid er Galatasaray Ümraniyespor-kampen overstået?, Se Galatasaray-mål, se Ümraniyespor kampoversigt, se oversigt, bein sport Ümraniyespor se oversigt, Hvem scorede Galatasarays mål?, Hvem scorede Ümraniyespors mål?, Se Ümraniyespors mål Ümraniyespori-mål Ümraniyespori-mål...

Galatasaray vandt: Galatasaray besejrede Ümraniyespor 22-3 i den 2. uges kamp i Süper Toto Süper Lig. I anden halvleg vandt han sejren med 2 mål fra Icardi. Galatasaray øgede sin score til 51, og forskellen mellem førende Fenerbahce var 7 point. Umraniyespor forblev på 14 point. Galatasaray har en derbykamp med Trabzonspor i næste uge, mens Ümraniyespor er vært for Adana Demirspor.

Hvad er resultatet af Galatasaray Ümraniyespor-kampen?

Galatasaray Ümraniyespor kamp endte 3-2 med Galatasarays overlegenhed.

Hvem scorede målene i Galatasaray Umraniyespor-kampen?

Abdülkerim Bardakcı og den argentinske stjerne Mauro Icardi scorede to mål, der bragte sejren til Galatasaray.

Umut Nayir og Oğuz Gürbulak scorede Ümraniyespors mål.

Se Galatasaray Ümraniyespor minut for minut højdepunkter og mål

Kampen på Nef Stadium startede klokken 20.00:1 i dag. Dommer Cihan Aydın gav XNUMX straffe til fordel for Galatasaray, og det gule røde hold forvandlede straffen til et mål med Icardi.

1′ Kampen starter med et spark fra værten Galatasaray.

2′ Lucas Torreira møder bolden bag straffesparksbuen og rammer jorden uden at vente, men læderbolden kommer tilbage fra forsvaret.

3′ Dries Mertens, der blev sendt ind i straffesparksfeltet fra venstre diagonal, rammer bolden, så snart han kommer ind i straffesparksfeltet, men målmand Orkun Özdemir når det øverste højre hjørne og formår at samle bolden.

7′ Besøgende hold nærmede sig målet! Onur Ayık, som flytter bolden sendt bagerst i forsvaret fra venstre fløj, går diagonalt ind i straffesparksfeltet fra venstre og prøver lykken fra jorden, men målmand Fernando Muslera tillader ikke målet!

11′ Mål [0-1] (Hvilken kredit Ümraniyespor) GOOOLL !! QuelKredi Ümraniyespor tog føringen med Umut Nayir! I angrebet, der udvikler sig hurtigt fra højre fløj, overhaler Geraldo sin modstander og går ind i straffesparksfeltet og sender sin aflevering mod straffesparksfeltet uden at gå ned til sidste linje. På dette tidspunkt rammer afleveringen Umut Nayir jorden og bringer nettet tilbage til venstre hjørne.

15′ Gæsteholdet er meget tæt på målet igen! Efterlader sin modstander i angrebet, der kommer fra højre fløj, sender Geraldo sin aflevering til straffesparkspletten uden at gå ned til sidste linje. På dette tidspunkt tager forbipasseren Durel Avounou et spark fra jorden, men målmand Fernando Muslera tillader ikke et mål på to skud!

18′ Sergio Oliveira, som finder bolden bag straffesparksmærket med Kerems aflevering, rammer jorden hårdt, men målmand Orkun Özdemir tillader ikke målet!

21′ Sacha Boey starter fra højre og sender midtbanespilleren til straffesparksfeltet. Bolden, som blev efterladt diagonalt i straffesparksfeltet, lå foran Dries Mertens. Erfaren spiller skyder uden at vente, men læderbolden går direkte til målmand Orkun Özdemir.

26′ Milot Rashica sender en aflevering fra højre ind i straffesparksfeltet. Efter carromen i straffesparksfeltet sender Mauro Icardi sin aflevering til sin ven Kerem Aktürkoğlu ved siden af ​​straffesparksmærket. Kerem prøver lykken fra jorden uden at vente, men forsvaret formår at gribe ind i sidste øjeblik.

32′ Mål [1-1] (Galatasaray) GOOOLL !! Galatasaray trak uafgjort med Abdulkerim Bardakçı! Dries Mertens sender midtbanespilleren ind i seks-pas området på et højrefløjs hjørnespark. Abdülkerim Bardakcı hopper fra den fjerneste stolpe med Victor Nelssons hovedstød, færdiggør bolden og bringer den runde læderbold tilbage i nettet fra venstre hjørne.

36′ Besøgende hold nærmede sig målet! Med en pasning fra højre sender Geraldo sit luftpas bag straffesparksmærket. I mellemtiden sparker Durel Avounou sin ankomst, men målmand Fernando Muslera blokerer målet igen!

39′ Mål [1-2] (HagiKredi Ümraniyespor) GOOOLL !! Kredi Ümraniyespor tog føringen med Oğuz Gürbulak!

43′ Dries Mertens, der finder bolden bag straffesparksbuen med Lucas Torreiras aflevering, tænker direkte i mål, men målmand Orkun Özdemir når det venstre hjørne og får fat i læderbolden.

56′ Yunus Akgün sender midtbanespilleren i straffesparksfeltet i sit højre fløjangreb. Bolden, der hopper af forsvaret, bliver foran Sacha Boey i højre side af straffesparksbuen. Erfaren spiller slår hårdt, men målmand Orkun Özdemir når venstre hjørne og tillader ikke målet!

59′ STRAF!!! Strahil Popov spiller med hånden inde i straffesparksfeltet, og dommer Cihan Aydın peger på straffesparkspletten!

60′ Straffemål [2-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Mauro Icardi kombinerer nettene og lædercirklen med panenka-skuddet i midten af ​​målet og bringer holdet sammen!

63′ Lucas Torreira, der finder bolden i højre diagonal i straffesparksfeltet efter berøring fra højre fløj, skyder fra jorden, men målmanden Orkun Özdemir når det venstre hjørne og tillader ikke målet.

77′ RØDT KORT! Durel Avounou, der eliminerede sin modstander Lucas Torreira i midtbanekampen i BiriKredi Ümraniyespor, var offside med sit andet gule kort!

79′ Galatasaray kan ikke drage fordel af den absolutte målposition med Bafetimbi Gomis, der kom ind i kampen! Juan Mata sender midtbanespilleren til den fjerneste stolpe i hjørnet taget fra højre fløj. I mellemtiden sender Abdülkerim Bardakcı sin aflevering til den anden stolpe med sit hovedskud. Bafetimbi Gomis finder bolden foran sig og prøver lykken fra jorden, men målmand Orkun Özdemir formår at gribe ind i sidste øjeblik!

82′ Mål [3-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Galatasaray tog føringen med Mauro Icardi! Abdülkerim Bardakcı, der møder bolden på venstre diagonal, sender sin midtbane mod straffesparkspletten.