Kina vil bygge 2023 kilometer højhastighedstog i 2

Tusind kilometer højhastighedsjernbane vil bygges i Cin
Kina vil bygge 2023 kilometer højhastighedstog i 2

China State Railway Group Corporation (China Railway) annoncerede, at de planlægger at bygge mere end 2023 kilometer jernbaner, herunder 2 kilometer højhastighedstog i 500, for at gøre Kinas transportsystem til et avanceret netværk.

China Railway vil styrke forbindelserne mellem jernbaner på forskellige niveauer og udfylde huller i jernbaneruten for at fremskynde opførelsen af ​​jernbaneinfrastruktur for at stimulere økonomien og gavne samfundet i 2023.

Virksomheden rapporterede også, at opførelsen af ​​flere vigtige projekter i de sydvestlige regioner af landet vil blive fremskyndet, herunder Sichuan-Tibet-jernbanen.

Ifølge erklæringen nåede China Railway sit forventede mål ved at fuldføre investeringen i anlægsaktiver på 2022 milliarder 710 millioner yuan (ca. 900 milliarder 104 millioner dollars) i 800 og byggede også 2 tusind 82 kilometer nye jernbaner, herunder 4 tusind 100 kilometer af højhastighedstog.

Ved udgangen af ​​2022 oversteg længden af ​​Kinas funktionelle jernbaner 42 tusinde kilometer, inklusive 155 tusinde kilometer højhastighedstog.

Günceleme: 01/02/2023 13:58

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*