Gratis engelskkursus fra Tuzla Kommune

Gratis engelskkursus fra Tuzla Kommune
Gratis engelskkursus fra Tuzla Kommune

Tuzla Kommune åbner et engelskkursus på A2 niveau for mødre fra Tuzla, der kommer til Mother Child Education Center. 160 timers træning vil blive givet gratis.

Mødre fra Tuzla, som kommer til Tuzla Kommunes Mother Child Education Center, kan tage deres børn mellem 0-3 år med på gratis undervisning, samt deltage i træningerne efter deres egne interesser. Tuzlas borgmester Dr. Med instruktionerne fra Şadi Yazıcı blev en ny tilføjet til træningerne i snesevis af forskellige grene. Med støtte fra ekspertuddannelser åbner det et engelskkursus på A2-niveau for mødre fra Tuzla. 160 timers træning vil blive givet gratis.

Günceleme: 01/02/2023 14:05

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*