IMM bringer intelligent systeminfrastruktur til snekampskøretøjer

IBB bringer intelligent systeminfrastruktur til snekampskøretøjer
IMM bringer intelligent systeminfrastruktur til snekampskøretøjer

İBB implementerede projektet, der bragte et smart system til snebekæmpende køretøjer. Køretøjerne udstyret med avancerede teknologikameraer og køretøjsmonterede systemer vil være i stand til at måle saltet og den anvendte opløsning, og sikker kørsel vil være forsynet med 360-graders sensorer. Realtidsbilleder vil øjeblikkeligt blive projiceret til kommandocentralen i AKOM. Det vil være muligt at føre tilsyn med medarbejdernes arbejde inden for deres ansvarsområder. Ophold på vejen vil blive forhindret.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har implementeret projektet, der bringer en smart systeminfrastruktur til snebekæmpende køretøjer i sin flåde. Med projektet udført af İBB-datterselskabet İSBAK blev der opnået teknologisk transformation i snekamp- og godstransportkøretøjer inden for İBB Road Maintenance and Infrastructure Coordination Department. Da de meteorologiske data pegede på en kold og snedækket periode, testede IMM-hold køretøjerne med nye systemer og de sidste forberedelser med vinterøvelsen. Sammen med Ayhan Taş, leder af IMM Road Maintenance and Infrastructure Coordination Department, deltog snekamphold fra IBB-datterselskabet ISBAK og ISFALT i øvelsen.

TEKNOLOGISK TRANSFORMATION I SNEKAMPING

ISBAKs vicedirektør Cagdas Mersinlioglu, som deltog i øvelsen med ISBAK-hold, bemærkede, at de udførte teknologiske transformationer i køretøjer inden for IBB. Innovationerne, som Mersinlioğlu delte, er som følger:

• Detaljeret dataanalyse med telemetrisystemet (overvågnings- og kontrolinfrastruktur),

• Scoringssystem for køretøjer og chauffører,

• Brændstofeffektivitet,

• Registrering af tomgang og overtrædelse,

• Øjeblikkelig flådestyring,

• Realtid og historisk billedvisning,

• Fodgænger- og køretøjskollisionsdetektion med GSS,

Bidrag fra teknologisk transformation sammenlignet med tidligere værktøjer:

• Digitalisering af den nuværende forretningsmodel,

• Sporbarhed,

• Historisk dataregistrering,

• Brændstof- og tidsbesparelser,

• Fejldetektering,

• Reduktion af omkostninger,

• Detaljeret rapportering,

Bidrag fra det sikre kørselssystem:

Føreren advares med en akustisk advarsel i tilfælde som vognbanebrud, fodgængerkollision, køretøjskollision.

• Vehicle Movement Alert

• Følgeafstand

• Advarsel om vognbaneskift.

• Advarsel om registrering af fodgængere

FORBEREDELSER OK

Cirka 1.600 mandskab og 354 sneplove, som var til stede på forskellige steder i Istanbul, foretog ekspeditioner på vagtruter til vinterøvelsen udført af IMM. Holdene testede køretøjerne udstyret med teknologisk udstyr fra sikker kørsel til signalering. Holdene, koordineret med direktiverne fra Ayhan Taş, leder af IMM Road Maintenance and Infrastructure Coordination Department, deltog i øvelsen på forskellige kritiske punkter i hele provinsen.

Ved at give information om sneforberedelsen i øvelsen sagde afdelingschef Ayhan Taş, at IMM har taget det højeste niveau af foranstaltninger i kampen mod sne. Taş sagde, at de har gjort den gennemsnitlige bilalder yngre ved at tilføje nyt entreprenørudstyr til flåden, "Vi har cirka 400 tusinde tons saltlager i vores lagre. For mere, fortsætter vores indkøbsindsats. Vi tror, ​​at vi vil have en problemfri tid med Istanbulitternes følsomhed og deres overholdelse af reglerne."

HOLDENE KLAR

IMM har truffet foranstaltninger mod ugunstige vejrforhold, der kan forekomme i de kommende måneder. Vinterforholdene vil blive udkæmpet i Istanbul med 9 tusind 649 mandskab og 2 tusind 275 køretøjer. Sneskovlnings- og saltehold vil blive holdt klar ved 4 interventionspunkter på det 23 tusinde 598 kilometer lange vejnetværk i Istanbul og vil udføre interventionsarbejde, når det er nødvendigt. 64 tanke med opløsning vil blive brugt på vejene, og 377 kasser med salt vil blive efterladt på kritiske punkter. Med snefaldet vil holdene udføre sneskovl og saltning på veje, pladser, metroindgange og -udkørsler, busstoppesteder, under- og overkørsler, foran moler, hospitaler og skoler, og vil gribe ind i farlige dele / istapper, faldne træer.

BEUS I 60 POINTS

Holdene vil udføre deres arbejde i overensstemmelse med meddelelserne fra Icing Early Warning System (BEUS), der er etableret på 60 punkter i hele Istanbul. Sporing og vejledning af holdene vil blive leveret gennem køretøjssporingssystemet. Bugserings- og redningskøretøjer vil blive holdt klar på hoved- og ringvejene, og eventuelle trafikuheld og ophold på vejen vil blive grebet hurtigt ind. Landsbyvejene vil blive holdt åbne med 168 skovlende traktorer, der er givet til kontrol af hovedmændene.

MOBIL BUFFET OG TOILET

IMM startede vinterservicearbejdet for hjemløse borgere, der bor på gaden den 22. november 2022. I øjeblikket er 595 hjemløse borgere, 102 mænd og 697 kvinder, værter (mænd i Esenyurt, kvinder i Kayışdağı IMM-faciliteter og familier og mænd på 3 kontrakterede hoteller i Fatih og Bağcılar).

Hold fra Veterinærtjenestedirektoratet arbejder med fodring og behandling af herreløse dyr. I kraftige snefald vil der blive serveret varme drikke, suppe og vand til de chauffører, der venter i trafikken ved beredskabet på hospitaler, moler og veje med mobile kiosker; Borgerne vil blive betjent med mobile toiletter, der vil blive indsat på kritiske punkter. Yderligere flyvninger vil blive organiseret af IETT, Metro Istanbul og City Lines på datoer med kraftigt snefald.

Günceleme: 01/02/2023 14:30

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*