Nye teknologier i bilindustrien

Nye teknologier i bilindustrien
Nye teknologier i bilindustrien

Viceminister for industri og teknologi Hasan Büyükdede, guvernør Seddar YAVUZ, borgmester i Kocaeli Metropolitan Municipality, kom til Kocaeli inden for rammerne af Industry and Technology Cooperation Board (SANTEK), som blev oprettet for at fastlægge politikker og strategier vedrørende industrien og teknologien. byer, for at diskutere problemer med lokale interessenter og for at skabe løsninger. Tahir BÜYÜKAKIN holdt bilaterale møder med Ayhan ZEYTİNOĞLU, formand for Kocaeli Chamber of Industry, og Albert SAYDAM, formand for Association of Vehicles Supply Manufacturers (TAYSAD), konsultation om igangværende industrielle investeringer i Kocaeli, hvilket bringer inaktive industrielle investeringer til økonomien, nye industriområder, der skal produceres og problemerne i fremstillingssektorerne, og foretaget evalueringer.

FRA STÆRK FORSYNINGSINDUSTRI TIL NATIONALT MÆRKE...

Viceminister Büyükdede, som mødtes med de førende repræsentanter for bilindustrien i vores land ved panelet organiseret med temaet "Nye teknologier i bilsektoren og kompetent arbejdskraft" inden for rammerne af Industry and Technology Cooperation Board (SANTEK), sagde, at med sit 13% produktionsbidrag til den tyrkiske fremstillingsindustris produktion, Istanbul Han udtalte, at det er det vigtigste produktionscenter efter .

Derudover udtalte Büyükdede, at de fulde investeringer i køretøjsproduktion foretaget i bilsektoren, som er koncentreret i regionen, øgede antallet af virksomheder, der producerede køretøjsdele og komponenter og skabte et biløkosystem i Kocaeli, og sagde, at produktionskapaciteten af underbranche var en kilde til inspiration og opmuntring til et initiativ som TOGG.

NY TEKNOLOGI, NYE FÆRDIGHEDER...

I sin tale ved åbningen af ​​panelet understregede Büyükdede vigtigheden af ​​kompetencer, der kan tilpasse sig nye teknologier i den globale konkurrence, idet han udtalte, at bilsektoren er en af ​​de vigtigste sektorer for vores land med beskæftigelse, teknologisk innovation og handel. volumen, den har skabt i ind- og udland.

Viceminister Büyükdede, som organiserede et studiebesøg på CAVO Automotive-fabrikken med en delegation bestående af Osman SAVAŞ, General Manager of Management Services fra Ministeriet for Industri og Teknologi, Assistant General Manager Fuat ŞİMŞEK, afdelingsledere Emre DABAK, Gökhan ÖZKÖK og Leder af TSE Automotive Test Center Yavuz KARAMAN, fokuserede på at ændre teknologier. Han lavede evalueringer om udviklingen af ​​menneskelige ressourcer.

Günceleme: 01/02/2023 16:17

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*