Adgangskodeadministratorer, din nyeste ven

Adgangskodeadministratorer er din nyeste ven
Adgangskodeadministratorer, din nyeste ven

Kaspersky-eksperter forklarede, hvordan og til hvilke formål du kan bruge moderne adgangskodeadministratorer udviklet til at gøre livet lettere og beskytte dine personlige data.

"Lagring i filtyper"

Adgangskodeadministratorer kan gemme dine egne adgangskoder samt en række forskellige formater og filtyper. For eksempel registrerede økonomiske data (ikke kun oplysningerne om selve kortet, men også realkreditaftalen, banktelefonnummer, en kode til kortet sözcüDet kan gemme skærmbilleder og leveringsadresser på dokumenter eller medicinsk information.

"Hurtig adgang til information"

Alle disse oplysninger kan gemmes ét sted i krypteret form, og kun du kan få adgang til dem. Det betyder også, at du ikke mister noget, og du kan hurtigt finde den information eller fil, du har brug for.

"Beskytter dig mod svindlere"

Adgangskodeadministratorer hjælper dig ikke kun med at opbevare dine data, men forhindrer også, at de falder i de forkerte hænder. Lad os f.eks. sige, at du bruger dataautofyld, når du handler online. Mens du tror, ​​du sparer tid, kan du løbe ind i et problem, når du går ind på et phishing-websted, hvor svindlere ønsker at stjæle dine økonomiske data. Adgangskodeadministratorer beskytter også mod denne situation. Applikationen tjekker deres side og tillader dig ikke at indtaste kortdata, hvis der pludselig dukker spørgsmål op på siden.

"Indstil en adgangskode til dig"

Nogle gange er det virkelig svært at tænke på adgangskoder, der er komplekse nok. I en ideel verden skal du bruge fantasi og associationer til dette. På denne måde kan svindlere ikke gætte din adgangskode ved gentagne gange at gætte tegn. Hvis du ikke vil spilde tid på at finde på en svær adgangskode, eller hvis din fantasi ikke fungerer særlig godt (det kan ske for alle), kan du altid henvende dig til en adgangskodemanager.

Selve appen genererer en tilfældig og kompleks adgangskode, som er næsten umulig at gætte eller huske. Den indstiller også separate adgangskoder for hver tjeneste eller konto. Dermed bliver det næsten umuligt at få adgang til dine andre konti i tilfælde af hacking. Du kan læse yderligere tips til at styrke din kontrol over dine personlige data på Kaspersky-bloggen.

Günceleme: 01/02/2023 13:54

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*