Unge kunstnere vil konkurrere inspireret af Âşık Veysels linjer

Unge kunstnere vil konkurrere inspireret af Asik Veyselins linjer
Unge kunstnere vil konkurrere inspireret af Âşık Veysels linjer

Unge kunstnere vil konkurrere på 50-årsdagen for den store folkedigter Âşık Veysel, inspireret af digterens replikker.

Arrangeret af Ministeriet for Kultur og Turisme for at støtte samtidskunst og unge kunstnere, er temaet for "Young Art: 9th Contemporary Project Competition" den første linje, der kommer til at tænke på, da 2023 blev erklæret "Året for Aşık Veysel" af UNESCO, "Jeg er på en lang Ince Road."

Konkurrencen, som har til formål at tilskynde til innovative produktioner såsom maleri, skulptur, fotografi, video, installation, nye medier, mixed media, som er hoveddynamikken i nutidens kunst, for at nå ud til et bredere publikum, vil vise unge kunstnere Âşıks udtrykskraft. Veysel, hans perspektiv på livet og kunsten fra sit hjerte, vil sætte dem i stand til at forstå og forklare.

Ved afslutningen af ​​konkurrencen vil i alt 5 tusind TL blive tildelt, herunder 24 tusind TL for succes for 5 værker, 12 tusind TL for 20 værker og 3 tusind 500 TL for 250 værker til udstilling.

Ansøgninger til konkurrencen vil blive foretaget online fra e-government-linket gorselsanat.ktb.gov.tr ​​​​mellem 14. august og 4. september 2023. Konkurrencespecifikationer kan også tilgås fra samme adresse.

Günceleme: 01/02/2023 16:37

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*