Ibrahimovic bliver den ældste angriber i Serie A's historie

Zlatan Ibrahimovic scorede et straffespark mod Udinese i sin første kamp for AC Milan i over et år, hvilket gjorde ham til den ældste målscorer i Serie A's historie den 18. marts.

Den rutinerede angriber Ibrahimovic, der blev hjemkaldt til det svenske landshold for kort tid siden, smadrede straffesparket på hjemmebane i andet forsøg i første halvlegs stop og gjorde stillingen 1-1.

Han missede det første pointspark, men da Beto blev straffet for voldtægt, fik han en ny chance og landede sit skud midt i målet.

Med sine 41 år og 166 dage har Ibrahimovic overgået den tidligere AC Milan-forsvarer Alessandro Costacurta som den ældste spiller i Italiens topklasse.

Milan kom dog ind i time-outen bagud med et mål, da Beto gjorde op for sin fejl ved at score et mål i pausen.

Ibrahimovic blev udnævnt til Milan-træner Stefano Piolis startopstilling for første gang siden januar sidste år og overrakte anførerbindet.

Han har spillet som erstatning tre gange i denne sæson, efter at have været ude af banen siden maj sidste år efter en forreste korsbåndsoperation i venstre knæ.