Resultat af køb af Kocaeli sporvejskøretøjer

Resultat af køb af Kocaeli sporvejskøretøjer
Resultat af køb af Kocaeli sporvejskøretøjer

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter sit arbejde for sporvognslinjen, der vil strække sig til Kuruçeşme. Mens arbejdet fortsætter intensivt til åbningen om kort tid, har Metropolitan organiseret et udbud om indkøb af 10 nye sporvogne. Mens kun én virksomhed deltager i udbuddet i Metropolitan Tender Hall, vil beslutningen blive offentliggjort efter evalueringen af ​​udbudskommissionen. Tilbyder et tilbud på 697 millioner TL Bozankaya Hvis Automotive godkendes, vil køretøjerne blive leveret til Metropolitan inden for 540 dage.

DE NYE KØRETØJER OVERVEJES TIL HANDICAP

De nye køretøjer får en hastighedskapacitet på 70 kilometer i timen og vil være miljøvenlige. Køretøjerne vil blive lavet med et moderne look, minimalt påvirket af miljøforhold og egnet til nutidige levevilkår. Der vil være to kørestolspladser til handicappede borgere i hvert af køretøjerne. Kørestole er tæt på afstignings- og indskibningsstederne og vil også have nøgleområder. Den samlede last, der skal bæres af køretøjerne på én tur, blev beregnet ved at tage en passagers masse som 70 kg. Således vil køretøjet fragte cirka 11,5 tons last på én gang.

NYE KØRETØJER BLIR 33 METER LANGE

Sporvognene bliver mellem 28 og 33 meter lange. Køretøjernes passagerlandings- og indstigningsdøre udføres som 4 dobbeltdøre eller 4 dobbelte og 2 enkeltdøre, forudsat at de er i begge retninger. Køretøjer med førerkabine i begge ender vil kunne køre enkelt og dobbelt på den eksisterende linje. Når et køretøj står på platformen, vil afstanden mellem køretøjets jordniveau og platformskanten i passagerdørene ikke overstige 75 millimeter, selv under de værste slidforhold. Højden af ​​køretøjets gulv fra platformen må ikke overstige 1,5 centimeter. Det er planen, at stationsperronhøjden og køretøjets dørtærskelniveau skal være den samme, og perron- og skinnekodehøjden må ikke være mere end 35 cm.

Günceleme: 20/03/2023 15:20

Lignende annoncer