Alanyaspor (1-3) Fenerbahce højdepunkter, mål og straffesparkspositioner

Alanyaspor Fenerbahce Mac Opsummering af mål og straffesparkspositioner

Fenerbahçe vandt 26 point ved at slå Alanyaspor 3-1 i den 3. uge af Superligaen. Selvom Fenerbahçe tabte 1-0 i kampens første halvdel, vandt de 2 straffesparksstillinger i anden halvdel af kampen, som de spillede overlegent. Med 2 mål fra Enner Valencia, der forvandlede straffesparkspositioner til mål, og Emre Mors mål i overtiden, besejrede han Alanyaspor 3-1 på banen og vandt en vigtig sejr i forhold til at lukke hullet mellem ham og Galatasaray. Især de fans, der ønsker at se sammendraget af Alanyaspor Fenerbahce-kampen, straffesparksplaceringer og mål, venter på, at Bein Sports offentliggør sammendraget.

I Alanyaspor Fenerbahce-kampen gav dommer Metin Kalkavan den første straffesparksposition direkte, men gav den anden position ved at følge VAR. Jorge Jesus fik rødt kort af dommeren for anden gang og måtte på tribunen. Selvom Fenerbahçe spillede rigtig godt i kampen, som var meget spændende, stod Alanyaspors forsvar fast og forhindrede Fenerbahçe i at gøre en forskel.

Alanyaspor Fenerbahce kampoversigt og vigtige øjeblikke af kampen

I den 26. uge af Süper Lig Spor Toto besejrede Fenerbahçe Alanyaspor 3-1 på udebane.

Kampens første mål kom fra Alanyasporlu Koulouris i det 6. minut. I 2. halvleg indtog Enner Valencia scenen, og Fenerbahçe efterlod halvlegen 1-0. Ved at bruge straffesparket i det 63. og 85. minut scorede Valencia mål, der bragte deres hold foran 2-1. I 90+2 scorede Emre Mor målet, der lettede hans hold og bragte stillingen til 3-1.

Træner Jorge Jesus fik et rødt kort i det 67. minut. Den portugisiske træner vil ikke lede sit hold i Beşiktaş-derbyet.

Fenerbahce, der mangler 1 kamp, ​​øgede sin score til 54 med denne score, hvilket reducerede forskellen i point med førende Galatasaray til 6. Alanyaspor havde 28 point.

Den næste kamp for de gul-mørkeblå folk vil spille mod Beşiktaş. Orange-grønne skal møde Giresunspor.

Alanyaspor Fenerbahce højdepunkter, mål og straffesparkspositioner Se Bein Sports