Køb af Kocaeli sporvejskøretøjer Bozankaya Inc. Vandt

Køb af Kocaeli sporvejskøretøjer Bozankaya A Ş vundet
Køb af Kocaeli sporvejskøretøjer Bozankaya Inc. Vandt

Udbuddet på 10 sporvogne, udbudt af Kocaeli Metropolitan Municipality, med et bud på 697 millioner TL. Bozankaya Inc. vandt. I dag (torsdag den 27. april) blev der underskrevet en kontrakt mellem Metropolitan og virksomheden. Entreprenørfirmaet leverer de nye sporvogne til Hovedstadskommunen inden for 540 dage.

FREMSTILLET MED DEN SENESTE TEKNOLOGI

Sporvogne produceret med indenlandsk teknologi, der vil give komfort for borgerne i transport, Bozankaya's produktionscenter i Ankara Sincan 1st Organized Industrial Zone. De moderne sporvogne, der bliver cirka 33 meter lange, har en passagerkapacitet på 298 personer. Mens antallet af siddende passagerer bliver 66, bliver antallet af stående passagerer 232. Strukturen af ​​køretøjerne designet i overensstemmelse med den seneste teknologiske udvikling vil blive produceret på en måde, der minimerer vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

DET VIL VÆRE EGNET TIL KOCAELİS HISTORIE

Sporvognsflåden, som er specielt produceret til Kocaeli og består af i alt 10 køretøjer, vil blive designet under hensyntagen til byens historiske struktur og byens generelle udseende. Alle dele af køretøjet vil være i en modulær struktur, der nemt kan ændres på et minimum af tid. Sporvogne vil blive produceret i overensstemmelse med nationale og internationale standarder med hensyn til emissions- og støjniveauer.

SERVICE LEVERES MED 16 STOP

På den anden side nåede Akçaray-sporvognslinjen en dobbelt linje på 10 tusind 212 meter med Kuruçeşme-scenen. Sammen med det 3 kilometer lange enkeltlinjede lagerområde nåede sporvognens enkeltlinjelængde 23,4 kilometer. Med Kuruçeşme station steg antallet af stop til 16.

Günceleme: 27/04/2023 16:00

Lignende annoncer