Fantarium24 Besiktas Giresunspor se live kamp Justin TV Passwordless Selçuk Sports Bjk Giresun live se link

Se Fantarium Besiktas Giresunspor livestream

Leder Beşiktaş skal møde Giresunspor på banen i den 28. uge af Spor Toto Super League. Giresunspor har overtaget i de kampe, Beşiktaş har spillet med Giresunspor i Superligaen de seneste år. Fans, der ønsker at se Beşiktaş Giresunspor kamp live, søger efter, hvordan man kan se BJK Giresun kamp live gratis. Selçuk Sport Besiktas Giresunspor se live kamp Bein Sports 1 Justin TV Freeze Fantarium24 Netspor Bjk Giresun live se ulovligt link. Hvornår sendes Beşiktaş Giresunspor kamp live?

Selcuk Sports Besiktas Giresunspor for at se kampen live

KadıköyBeşiktaş, som ændrede balancen i ligaen ved at vælte Fenerbahçe i Tyrkiet, vil være vært for Giresunspor for at øge sin sejrsrække til 5 kampe. Hvornår er kampen Beşiktaş-Giresunspor, på hvilket tidspunkt, på hvilken kanal? Svar på spørgsmål, mulige 11'ere og detaljer før kampen er i vores nyheder. KadıköyBeşiktaş, der besejrede Fenerbahçe 4-2 og boostede moralen, vil være vært for Giresunspor i den 28. uge af Superligaen. Şenol Güneş-elever regner med at fange en 5-kampsserie for anden gang i denne sæson ved at slå Sortehavets repræsentant. Med effekten af ​​Fenerbahçes sejr forventes fansene at fylde stadionet helt i aften.

Fans 24 Besiktas Giresunspor se live match

Beşiktaş og Giresunspor skal møde hinanden på Vodafone Park Stadium i den 28. uge af Spor Toto Super League. Dommer Atilla Karaoğlan skal fløjte i kampen mellem de to hold, som starter klokken 20.30. Ceyhun Sesigüzel og Abdullah Bora bliver Karaoğlans assistenter. Sarper Barış Saka bliver kampens 4. dommer, mens Özgür Yankaya sætter sig på VAR-sædet i kampen. Volkan Bayarslan og Süleyman Özay vil ledsage Yankaya i AVAR.

justin tv Besiktas Giresunspor se kampen live link

Den Camerounske sort-hvide stjerne Vincent Aboubakar havde en langsom start på sin tredje periode hos Black Eagle. Den rutinerede angriber, som forholdt sig tavs i de første 4 kampe, satte sit præg på de sidste 4 kampe. Den succesrige spiller, der viste sin kvalitet med 4 mål mod Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor og Fenerbahçe, planlægger at score et mål mod Giresunspor i aften.

Se kampen for Besiktas Giresunspor på Selcuk Spor TV.

Ved at fortsætte sin effektive optræden i teamarbejdet, der blev udført i løbet af ugen, sigter navnet på både at bringe sejr til sit hold og øge antallet af point til 5 i træk med de mål, han vil score i dag. Træner Şenol Güneş har stor tillid til Aboubakar før aftenens kamp... Den erfarne træner vil spille på offensiven; episk kamp

Besiktas GIRESUNSPOR Hvornår sendes kampen live?

Beşiktaş-Giresunspor-kampen, som spilles på Vodafone Park i aften og starter klokken 20.30, vil blive sendt live på beIN Sports 1. Liveresultatopfølgningen af ​​de 90 minutter, som vil blive instrueret af Atilla Karaoğlan, vil være i vores nyheder.

Beşiktaş-Giresunspor sandsynlige 11'ere:

Besiktas: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

GIRESUNSPOR: Ferhat, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Borja, Mejia, Gorkem, Mert, Savicevic, Bajic

Besiktas 2-1 Giresunspor livekommentar af kampen

3′ Cenk Tosun lavede et godt hovedskud, men målmand Ferhat dominerede let bolden, der faldt på ham.

5′ Med Nathan Redmonds mål genvandt Ferhat kontrollen over bolden.

10′ Der er spænding mellem Alexis Perez og Vincent Aboubakar. Aboubakar reagerede på Perez' indgriben. Spændingen steg ikke med andre spilleres indgriben.

13′ Redmonds flotte angreb, Cenk Tosun tog et hårdt skud, men bolden gik væk fra toppen.

21′ Rijad Bajic scorer for Giresunspor. Bajic, der mødte bolden i straffesparksfeltet, formåede at jagte Mert Günok.

23′ Vincent Aboubakar skyder fra en meget god position, men han kan ikke slå Ferhat Kaplan.

30′ Cenk Tosun møder målmanden, der er langt bagved forsvaret. Giresunspor-målmand Ferhat Kaplan lavede to redninger fra forreste position på 8 minutter.

34′ Skadede Cenk Tosun kunne ikke fortsætte kampen. Han blev erstattet af Gedson Fernandes.

37′ Beşiktaş vandt et straffespark. Alexis Perez greb ind i bolden, som Salih ville fylde.

39′ Vincent Aboubakar sendte bolden til forskellige hjørner med målmanden fra straffesparkspletten.

42′ Rachid Ghezzal møder bolden.

45+1′ Giresunspor-spilleren Alper headede en fri position med sætbolden, men bolden gik dårligt.

45+2′ Kuwas får gult kort efter stærke indvendinger.

45+5′ Aboubakar rydder nettet fra højre diagonal. Den Camerounske angriber stod foran Alexis Perez i Giresunspor og glædede sig over målet. Der var spænding mellem de to spillere i den tidlige del af kampen.

Se kampen i Selçuk Sports Beşiktaş Giresunspor live Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Bjk Giresun se kampen i selcukspor Se kampen i Beşiktaş Giresun Se kampen i Besiktas live Se kampen i Besiktas live Justin tv Besiktas Giresun twitter fanium Free24 Bjk Se Giresun se kampen i Bein Sports Bjk Giresun Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Giresun ukrypteret se jestyayin Donmadan Beşiktaş Giresunspor live se Netspor Bjk Giresun kamp Beşiktaş Giresunspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor se live tv

Fans 24 Besiktas Giresunspor Se Live Match, Se Gratis Gratis Leaks, Se Justin TV, Jojobet TV, Matbet Gratis Match Se Fantarium24 Beşiktaş Giresunspor live-kampe, se gratis gratis lækager, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kampe