Kina annoncerer, at det vil adskille alt affald i landet i 2025

Kina har annonceret, at det vil adskille alt affald i landet
Kina annoncerer, at det vil adskille alt affald i landet i 2025

Kina har spredt sin bæredygtighedsindsats over hele landet og meddelte, at affaldssepareringssystemer vil blive installeret i alle byer ved udgangen af ​​dette år. Målet for landet; at gøre affaldssepareringssystemer tilgængelige i mere end 90 procent af boligarealer, især i storbyer, inden udgangen af ​​dette år, og at øge satsen til 2025 procent inden udgangen af ​​100.

Udviklingsminister Ni Hong sagde under oplysning om emnet, at adskillelse af affald er en af ​​ministeriets prioriteter. Ni sagde, at lovene vil blive forbedret, indenlandske affaldshåndteringsplatforme vil blive skabt gennem informationsteknologier, og affaldsforbrændingskapaciteten vil blive styrket. I øjeblikket fungerer affaldssepareringssystemer i 297 byer i landet, og 82,5 procent af de mennesker, der bor i disse byer, har deres affald adskilt.

Med angivelse af, at landets daglige affaldsdeponeringskapacitet er nået op på 530 tusinde tons, oplyste Ni, at 77,6 procent af dette blev opnået ved forbrænding. I mellemtiden vil Kina afholde en kampagneuge med temaet affaldsseparering i den fjerde uge af maj hvert år fra i år. Årets arrangement afholdes mellem 22.-28. maj.

Günceleme: 25/05/2023 13:44

Lignende annoncer