24 firmaer deltog i Alikahya sporvognslinjeudbud

Virksomheden deltog i Alikahya Tram Line Tender
24 firmaer deltog i Alikahya sporvognslinjeudbud

Der blev afholdt et prækvalifikationsudbud for opførelsen af ​​Alikahya Stadium Tram Line, der skal bygges af Kocaeli Metropolitan Municipality. I Hovedstadskommunens Udbudshal deltog 24 virksomheder med kvalifikationer til at drive forretning i udbuddet med en kvalifikationskuvert. Efter at tilbuddene fra virksomhederne er gennemgået af udbudskommissionen, vil virksomhederne med kvalifikationerne blive inviteret til det økonomiske tilbud.

660 SKAL FØLGES I DAG

Med sporvognslinjeprojektet sigter det mod at lette trafikafviklingen i regionen fra busstationen, som i øjeblikket er sidste stop, til stadion og at gøre den offentlige transport mere komfortabel. Linjen, der bliver 3,8 kilometer lang med start fra busstationens stop, vil bestå af 6 stop. Linjen er planlagt til at stå færdig om 660 dage.

6 SKABER FRA STOP

Linjen, som er af stor betydning for de kampe og begivenheder, der skal spilles på Kocaeli Stadium, starter fra busstationens lagerområde og slutter på det nærmeste punkt på Independence Street. Linjen, der bliver 3,8 kilometer lang, kommer til at bestå af 6 stop. Første stop på linjen; Ved krydset mellem Fener Street og Sultan Murat Street er det andet stop Fatma Seher Hanım, hvor gaden krydser İbni Sina Street, det tredje stop er på Sakıp Sabancı Street i krydset med Fenerli Street, det fjerde stop er på Sakıp Sabancı Gade i krydset med Nar Çiçeği Street, det femte stop er Independence I krydset mellem Yunus Emre Street, vil det sjette stop være for enden af ​​Independence Street.

DELTAGENDE VIRKSOMHEDER

1.HLZ TRZ. BYGNING

2.AKM YAPI KONSTRUKTION

3. KCT VEJBYGNING

4. NAS KONSTRUKTION – INAS ARKITEKTUR

5. UNİTEK CONSTRUCTION

6. 58 YAPI KONSTRUKTION – VIZER KONSTRUKTION

7.YSE YAPI

8.KOLİN KONSTRUKTION

9.TEB ENERJİ A.Ş – MEFE KONSTRUKTION – UDVIKLING. SANG.

10.HKS ANKARA KONSTRUKTION – KAN AY. BYGNING

11.ADFA ENGINEERING – BILLEDE SUB. TOP. SANG. HANDLE. – 2 MG KONSTRUKTION

12. DILLINGHAM KONSTRUKTION

13.SENBAY MINING – ORIGINAL BYGNING

14.KIYMET KONSTRUKTION – KRİSTAL ELEKTRİK – ULUKAR KONSTRUKTION

15.DOGUS KONSTRUKTION

16.GULERMAK KONSTRUKTION

17. SIGMA KONSTRUKTION – EMRE RAY ENERGY – FMK RAY KONSTRUKTION

18. KİSKA KOM KONSTRUKTION – ÖZKA KONSTRUKTION

19.TEKNOMINA KONSTRUKTION - BAHADIR KONSTRUKTION - BSK YOL KONSTRUKTION

20.UĞURSAL KONSTRUKTIONSMATERIALER – ABU YAPI

21. YDA KONSTRUKTION –

22.NEORAY KONSTRUKTION

23.NUROL KONSTRUKTION

24.ISTCON KONSTRUKTION

Günceleme: 09/05/2023 18:02

Lignende annoncer