97 kedede pæle kørt til Darica Osmangazi-broen

Stykker af Bored Pile Drives for Darica Osmangazi Bridge
97 kedede pæle kørt til Darica Osmangazi-broen

Eksisterende Osmangazi Bridge borede pælebetonproduktioner udføres i Darica. Til den 205,85 meter lange 7-spans bro bliver der slået 97 borede pæle. Med den ekstra bro bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality vil adgangen til Aşiroğlu Street og industriområderne i regionen blive gjort sikrere og mere komfortabel. Som en del af projektet vil krydsene blive fornyet.

BROER OG FORBINDELSESVEJER

Inden for rammerne af Darıca Osmangazi Bridge Replikations- og forbindelsesvejskonstruktionsarbejde vil forbindelsesvejen til Aşiroğlu Street og Osmangazi Tunnel Junction på D-100 Highway blive omdannet til en 2×2 vej. Marmaray Osmangazi Train Station vil blive krydset af en bro over TCDD-linjen. Inden for rammerne af arbejderne anlægges en 205,85-spans bro med en længde på 7 meter og forbindelsesveje med en længde på 1.280 meter. Derudover skal der udføres 342 meter jordvæg, drikkevand, spildevand og regnvandsledninger, fortovs- og parketarbejder.

NY VEJ OG GÅNGEVÆR

1.030 kubikmeter forspændte bjælker og 1.255 tons ribbet jern vil blive brugt til Darica Osmangazi Bridge Replikering og Adgangsveje. Til forbindelsesvejene udlægges 3 tons PMT, 500 tons PMAT, 2.500 tons bindemiddel, 1.550 tons bituminøst fundament, 1.975 tons slidasfalt. Til fodgængerfortovene vil der blive fremstillet 1.235 tusinde kvadratmeter parket, 3 tusinde 2 meter grænser og 350 tusinde 2 meter midterkanter.

Günceleme: 21/05/2023 11:09

Lignende annoncer