Arbejder på Üçyol Buca Metro Line Fortsæt med fuld hastighed

Arbejder på Üçyol Buca Metro Line Fortsæt med fuld hastighed
Arbejder på Üçyol Buca Metro Line Fortsæt med fuld hastighed

Den første af Tunnel Boring Machine (TBM), som vil grave tunnelerne i konstruktionen af ​​metrolinjen Üçyol - Buca, den største jernbanesysteminvestering i byens historie, som skal bygges af Izmir Metropolitan Municipality med sin egen ressourcer, ankom til Buca Koop-stationen. Izmir Metropolitan Municipality borgmester, som undersøgte området Tunç Soyer"Vi er meget stolte og glade. Vi fortsætter med at arbejde hårdt i Tyrkiets dystre kaotiske miljø. Det største projekt i Izmirs historie fortsætter med at køre på sin fulde tidsplan, som forudset."

Arbejdet på metrolinjen Üçyol - Buca, som vil være den største jernbanesysteminvestering i Izmirs historie, fortsætter med fuld fart. Den første Tunneling Machine (TBM) til at grave tunnelerne i Üçyol - Buca Metro, som vil blive bygget af Izmir Metropolitan Municipality med sine egne ressourcer, og vil tjene med 13,5 stationer på 11 kilometer mellem Üçyol - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule, er ankommet. Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer, Izmir Metropolitan Municipality vicegeneralsekretær Özgür Ozan Yılmaz og Izmir Metropolitan Municipalitys afdelingsleder for jernbanesystemer Mehmet Ergenekon foretog undersøgelser i Buca Koop.

Soyer: "3 muldvarpe vil fungere"

Borgmester i İzmir Metropolitan Municipality, der udtalte, at hans indlæg på sociale medier "Muldvarpen blev set i Buca" vakte en masse nysgerrighed. Tunç Soyer"En kæmpe muldvarp. Dette er den gigantiske maskine, vi bruger til at tunnelere metrolinjerne. 3 TBM'er vil blive brugt i konstruktionen af ​​Buca Metro. En af dem er her lige nu. På den anden side udføres pælearbejde for at TBM'en kan gå ned. Der skal slås 325 pæle. 110 pæle er nu nedlagt. I mellemtiden er arbejdet påbegyndt på andre stationer. Buca Metro er det største skalerede og dyre projekt i Izmirs historie. Der er en tunnelgravning og byggeomkostninger på kun 450 millioner euro. Omkostningerne ved at købe tog er omkring 305 millioner euro. Det har et kæmpe budget. Den gode nyhed er, at pengene er i vores lomme lige nu. Vi tøver ikke med færdiggørelsen og rettidig færdiggørelse af byggeriet. Betalingen vil blive betalt i sin helhed,” sagde han.

"Det betaler sig selv"

Præsident Soyer forklarede måldatoen for åbningen af ​​linjen: "Vi ønsker at afslutte denne linje i de første måneder af 2026. Denne 13,5 kilometer lange linje består af 11 stationer. Vi sigter mod at transportere 400 tusinde passagerer om dagen. Det bliver et af de mest produktive projekter i verden. Disse 400 tusinde passagerer betyder en driftsindtægt på omkring 45 millioner euro om året. Når vi færdiggør og sætter den i drift i 2026, begynder tilbagebetalingen af ​​den finansiering, vi har ydet, samtidig med at vi har genereret driftsindtægter. Det bliver et projekt, der vender tilbage af sig selv, uden at der kommer penge op af nogens lommer, uden nogen af ​​vores borgeres lommer, uden at det påvirker hovedstadskommunen på nogen måde, og som betaler for omkostningerne,« sagde han.

"Buca-trafikken vil blive lettet"

Borgmester Soyer sagde, at metroen i høj grad vil aflaste Buca-trafikken, "Buca er et af de mest overfyldte og overbelastede distrikter i İzmir. Her vil det både lette trafikken på jorden og give vores borgere en langt billigere og mere behagelig rejsemulighed at fjerne de gummibeklædte kollektive transportkøretøjer fra ruterne og overføre passagererne helt til metroen. Vi er meget stolte og glade. Vi fortsætter med at arbejde hårdt i Tyrkiets dystre kaotiske miljø. Det største projekt i Izmirs historie fortsætter med at køre på sin fulde tidsplan, som forudset. Vi forudser, at TBM'en vil tunnelere cirka 20 meter om dagen, og vi vil accelerere yderligere, når 3 TBM'er aktiveres. Vi er mere seriøse, vi er spændte, vi er stolte. Vi er meget glade og håbefulde for Izmir. Vi vil fortsætte med at væve İzmir med jernnet."

Yılmaz: "En seriøs investering med hensyn til transport"

Özgür Ozan Yılmaz, vicegeneralsekretær for Izmir Metropolitan Municipality, sagde: "Det er en seriøs investering i vanskelige tider. I de kommende år vil vi omsætte vores seriøse investeringer med hensyn til transport i Buca i praksis. Efter Buca Tunnel i 2025, sagde Buca Metro.
Mehmet Ergenekon, leder af Izmir Metropolitan Municipality Rail Systems Department, sagde: "Vores mål er at udføre arbejdet uden at forårsage for mange problemer for vores borgere i Buca. Vi kommer ind på byggepladserne ved finsigtning og vævning. Vores metrolinjearbejde skrider meget hurtigt frem. Vi tror, ​​at vi vil gennemføre denne investering til tiden, selv før arbejdets færdiggørelsesdato."

Arbejdet fortsætter på Buca Metro

3 TBM'er vil arbejde på linjen. Buca Metro, hvor stationerne Üçyol, Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca Municipality, Kasaplar Square, Hasanağa Garden, Dozuk Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule stationer vil være placeret, er på Üçyol Station med den eksisterende metrolinje mellem F. .Altay-Bornova, Det vil blive integreret med İZBAN linje i Şirinyer. Togsæt på denne linje vil betjene uden førere. Der vil blive foretaget køb af køretøjer til en værdi af cirka 305 millioner euro. Der vil være en parkeringsplads til 240 køretøjer ved Dokuz Eylül University station. Når linjen sættes i drift, forventes antallet af daglige passagerer at nå op på 400 tusinde. På General Asım Gündüz-stationen, hvor TBM'en kommer ind, er udgravningsstøttearbejdet afsluttet, og stationens udgravningsarbejde er startet. Udgravningsstøttearbejde er ved at være afsluttet på Buca Koop-stationen, hvor den anden TBM kommer ind. Tunnelgravningen er planlagt til at starte fra denne station i oktober. Lukning og mobilisering af byggepladser er også startet på Dokuz Eylül Universitetsstation.

Günceleme: 25/05/2023 10:44

Lignende annoncer